• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam153
Toplam Ziyaret12908967

Viranşehir Belediye: 1 - Çamlıdere: 1

 

    Şanlıurfa 1.Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden lider Viranşehir Belediyespor, deplasmanda Çamlıderespor ile oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı.

     Şanlıurfa Yenice stadında oynanan Çamlıderespor-Viranşehir Belediyespor maçına seyirciler yoğun ilgi gösterdi.

     Viranşehir Belediyespor, zevkli ve çekişmeli geçen maçın ilk yarısında üstün oynamasına rağmen devreyi 1-0 mağlup kapattı.

     Maçın ikinci yarsında rakibini adeta ablukaya alan Viranşehir Belediyespor aradığı golü 70. dakikada ikinci yarıda oyuna giren Gökhan’la buldu.1-1.

    Bu dakikada Viranşehir Belediye spor’da Savaş atılan bir ara pasla ceza sahasına girmeden yere düşürüldü.

    Maçın hakemi pozisyona serbest vuruş verirken, Savaş’ı yere düşüren Çamlıderespor’lu oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.

    Topun başına gelen Gökhan harika bir vuruşla Belediyespor’a beraberliği getiren golü attı.1-1. Rakibini zaten ablukaya alan Viranşehir Belediyespor beraberlik golünden sonra ataklarını daha da sıklaştırdı.

    Tüm hatlarıyla Çamlıderspor kalesine yüklenen konuk ekip, maçın 85.dakikasında Mehmet Bozyıl’ın ev sahibi ekip oyuncularını tek tek geçtikte sonra ceza sahasına girmeden rakip oyuncular tarafından yere indirildi.

    Konuk ekip lehine faul veren maçın hakemi, Mehmet Bozyıl’ı yere düşüren ev sahibi ekibin oyuncusunu da kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.

    Cengiz’in kullandığı serbest vuruş az farkla auta gitti. Bu dakikadan sonra oyunu iyice soğutmaya çalışan Çamlıderspor’da çok futbolcu sarı kart gördü.

    Karşılaşmanın uzatma dakikalarında gelişen Belediyespor atağında ceza sahasında yaşanan karambol de Çamlıderespor’lu futbolcuların elle müdahalesine maçın hakemi pozisyonu es geçti. Kalan sürede başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

    Deplasmanda alınan berberlikle puanını 10’a çıkaran ve liderliğini sürdüren Viranşehir Belediyespor’da gözler önümüzdeki hafta Viranşehir’de oynanacak Suruç Belediye maçına çevrildi.

    Maçtan sonra gazetecilere konuşan Viranşehir Belediyespor Teknik direktörü Mustafa Çapanak, skor’un değil ama oynanan oyunun kendisini memnun ettiğini belirterek, gösterdikleri mücadeleden dolayı sporcularını kutladığını söyledi.

    Futbol’da adaletin olmadığını ifade eden Çapanak, iki devre üstün oynamalarına rağmen sahadan beraberlikle ayrıldıklarını kaydetti.

    Beraber kalmalarına rağmen averajla liderliklerinin devam ettiğini sözlerine ekleyen Çapanak, “ Önümüzde çok zorlu iki maç var. Bu maçların ikisini de evimizde oynayacağız. Eğer bu müsabakaları kayıpsız atlatırsak zirvede yalnız kalırız.” Diye konuştu.

  Zorlu süreçte taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu dile getiren Çapanak, haftaya oynanacak Suruç Belediyespor maçında taraftarlara takımı desteklemeleri ve yalnız bırakmamaları çağrısında bulundu.

GENÇLER PUANLARI KARDEŞ PAYI YAPTI 

Öte yandan Viranşehir Belediyespor ve Başakspor U 19 takımları ilçe stadında oynadıkları maçta 3-3 beraber kaldı. Dostça başlayan müsabaka dostça sona erdi.

bizimgazete63.com   19.11.2012

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım



1939 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası