• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam501
Toplam Ziyaret12903278

Dev Spor Kompleksi

 

      Viranşehir Belediyesi seçim bildirgesinde vaat ettiği spor kompleksini hayata geçirmek için hazırlıklarını bitirdi. Projesi hazır olan spor kompleksi ihale yapılarak, bir yıl içerisinde faaliyete sokulacak. 35 bin metre karelik bir alan üzerinde yapılacak kompleks bir çok sosyal tesisi de içinde barındıracak.

      Viranşehir Belediyesi 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde seçim bildirgesine koyduğu devasa spor kompleksini gerçekleştirmek için ilk adımı attı. Yer tahsisi yapılan ve projesi hazırlanan kompleks yakın bir zamanda ihale edilecek. Viranşehir Belediyesi daha önce Kültür ve Sanat Merkezi, Yeni Hal pazarı, Yeni Buğday pazarı, Yeni Belediye hizmet binası, Yeni itfaiye ve yeni otogar projelerini hayata geçirerek, her yıl önemli bir proje hedefi doğrultusunda çalışmalarını yürütüyor. Her yıl dev bir projeyi yaşama geçirmeyi başaran Viranşehir Belediyesi şimdi de Viranşehirli gençleri heyecanlandıracak bir projeyi tamamladı. Halkın isteği doğrultusunda böyle bir proje üzerinde çalıştıklarını ve projenin tamamlandığını belirten Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun: “Biz halkımız için varız, halkımız bizi seçerken Viranşehir’e yakışır projeler bekleyerek seçti. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şimdi bir spor kompleksi yapacağız. Projemiz tamamlandı. Kendi öz kaynaklarımız ile yapacağız. Halkımıza şimdiden hayırlı olsun. Bu tür projelerimizin devam gelecek” diyerek, Viranşehir Belediyesinin daha birçok dev projeye imza atacağının sinyalini verdi.

     Viranşehir Belediyesinin yakın bir zamanda ihalesini yapacağı spor kompleksi, 35 Dönüm üzerinde yapılacak. Spor kompleksinde voleybol, futbol, basketbol, hentbol, olimpik kapalı ve açık yüzme havuzları, sadece kadınların yararlanacağı yüzme havuzu, konferans salonu, idari personel yeri, misafirhane, kafeterya, otopark, çocuk oyun alanları, Sauna, duş yerleri gibi sosyal tesisler yerler olacak. Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun projesi tamamlanan Tesisin 2013 yılının başında temelinin atılacağını söyledi.  bizimgazete63. 17.11.2012

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım


  



2227 kez okundu

Yorumlar

     18/11/2012 18:10

seçim yaklaştı tabii..
Misafir - velat

hayırlı olsun     17/11/2012 12:22

viranşehirimize hayırlı olr inş....
Misafir - mehmet

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası