• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam395
Toplam Ziyaret12911389

Onlar Bizim Kardeşimiz

 

            Ceylanpınar sınırında ki Suriye'nin Resulayn ilçesine Esed askerleri tarafından yapılan hava saldırısında 7 Suriyeli şehit oldu 10’larcası yaralandı. Söz konusu rakamlar sadece Türkiye’ye getirilen Suriyelilere ait. Resulayn’da ki durum ise çok daha kötü ve kaç ölü ve yaralı olduğu ise bilinmiyor.

            Esed askerleri tarafından Kürt Arap ayrımı yapmadan kendi vatandaşlarının üstüne bomba yağdırdı. Yaralıların çoğu Ceylanpınar'a getirildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olanlardan bir kısmı Viranşehir'e bir kısmı ise Şanlıurfa'ya sevk edildi. Viranşehir’e gelen yaralılardan bazıları dil konusunda sıkıntı çekiyor. Onlara müdahale eden doktorlara dertlerini anlatmakta zorluk çekiyorlar. Viranşehir Devlet Hastanesine gelen yaralıları herhangi bir tehlikeye karşı koruyacak bir önlem yeterince alınmadığı görüldü. Gazetemizin hastanede yaptığı inceleme sonunda bu sorunların ortaya çıktığı görüldü. Yetkililerin bu konuda gerekli önlem alması bekleniyor. Yetkililerin, savaş sonrası Türkiye’ye dolayısıyla Viranşehir’e sığınan Suriyeli yaralılar konusunda daha hassas olması bekleniyor. 

            Diğer taraftan onlarca ambulansın taşıdığı yaralılar Viranşehir'den geçerken vatandaşlarımız onlara dua ederek manevi destekte bulunuyor. Viranşehir Devlet Hastanesi ise teyakkuz halinde bekliyor. 200 yataklı Devlet hastanesi tüm birimleri ile herhangi acil bir olay için bekliyor. Ancak hastanede yoğun bakım ünitesinin olmaması yüzünden birçok hasta Şanlıurfa'ya sevk ediliyor. Edinilen en son bilgiye göre yaklaşık 20 hasta Viranşehir’de tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan çocukların ve kadınların da olduğu gözlendi. Bu hastalardan bazıları Viranşehir’de ameliyat edildi. Ameliyat edilen hastaların genel durumu ise iyi. bizimgazete63.com   15.11.2012

  



1482 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası