• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam256
Toplam Ziyaret12912864

Çok Sert Konuştu

 

       Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, beraberinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekililleri Mehmet Akyürek, Kerim Gök, Seydi Eyyüpoğlu, Halil Özcan ve Yahya Akman ile Vali Celalettin Güvenç ile  birlikte,Ceylanpınar ilçesine geldiler. Günlerdir  yanı başında devam eden iç savaşın etkisi altında kalan Ceylanpınar ilçesinde son gelişmeleri ve yaşanan olayları yerinde görmek amacıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bu ilçeye geldi.  İlçe girişinde vatandaşlar tarafından karşılanan Bakan Çelik, ilçe kaymakamlığını ziyaret etti. Bakan Çelik, kaymakamlık bahçesinde bekleyen kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı.

       Kendi Milletine acımasızca bombalayan sözde Devlet Başkanının    neler yaptığı bizlerde takip ettiklerini belirten Bakan Çelik'  Aylardır halkına zülum eden bir Devlet Başkanı var. Bu adam  Kara kuvvetleri ile yapamadığı saldırıların Hava kuvetleri ile yapıyor. Kendi iktitarını sürdürmek için kendi vatandaşını acımasız bir şekilde öldürmeye devam ediyor.'dedi.      Bakan Çelik'Suriye'de ki olaylarla ilgili olarak Tabi bir boyutu ile kendi sorunu kendisini ilgilendirir diyebiliriz..Ancak bir tarafta Ceylanpınar, diğer tarafta Resulayn.Geçenlerde Akçakale,karşısında bir Suriye beldesi, komşuların, akrabaların birlikte yaşadığı bir yerleşim yerinde , huzur yok. Ceylanpınar ilçesine biraz geçikmeli olarak geldim, Yurt dışındaydım, sizlere Başbakanın selamlarını getirdim, Ankara'da tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz.Öncelikle şunu ifade edeyim. iki ülke arasındaki anlaşma gereği  kendi sınırlarında olası bir saldırıda en az 5 km mesafe sınırı aşılmamalıdır. sınır ülkesi uyarılmalıdır. ancak son günlerde ki saldırılarda ihlal yapılmıştır. hükümet binasımızda saldırıya uğramıştır. Tabiki bu süreç sıkıntılıdır. bu şartlarda yaşıyor olmanızı anlıyoruz. biliyoruz.Biz güçlü bir Devletiz, biz burada kimseye rastgele bir meydan için burada değiliz. halkımızın güvenliğini korumak zorundayız, birilerinin acımasız saldırılarına karşılık, TSK' güçlerimiz tetiktedir. Türkiye Uluslar arası hukuk çercevesinde hukuka uymak zorundadır. Sınır ihlalı olması halinde en sert şekilde mukavemeti gösteririz. Dün akşam itibarıyla 2. nota Suriyeye verilmiştir. Karşı tarafın alacağı tutuma göre, Türkiye'de tutumunu gerçekleştirecektir'dedi.      
       Bakan Çelik, konuşmasını tamamladıktan sonra bir Vatandaş tarafından kendisine verilen ve Suriye ordusu tarafından atılan şarapnel parçasını eline alarak' Ben bunu Pazartesini günü Bakanlar kurulunda Bakanlarımıza göstereceğim,hesabı sorulmayacak bir şey kalmayacak, merak etmeyin,Dünyanın artık bu acımasız lidere göz yumamamaz, artık 35 bin kişi Ceylanpınarda, güvenli şemisyemiz altındadır.   bizimgazete63.com

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım





1920 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası