• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam497
Toplam Ziyaret12912337

YEMEKLİ TOPLANTI

 

            Viranşehir Eğitim Bir-Sen Başkanlığı tarafından Sendikal çalışma yapacak üyeleri için bir yemekli toplantı düzenledi.

            Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Ahmet Bilen, Yönetim kurulu üyeleri ve diğer üyeler katıldı. Toplantıda konuşan Ahmet Bilen’’ Değerli arkadaşlar! Yoğun çalışmalarınız içerisinde davetimizi kırmayıp iştirak ettiğinizden dolayı hepinize yeni yönetimim adına teşekkürlerimi sunarım. Bildiğiniz gibi sendikal çalışmalar, diğer bütün çalışmalar gibi planlı, uyumlu, organizeli bir ekip ruhu ve katılımcı, destekleyici, takviye edici çalışmalar ile yürütüldüğü oranda başarılı olur. Sendikal çalışmaların bel kemiğini oluşturan şüphesiz ki sizlersiniz. Bulunduğu yerde sendikal kimliğini çalıştığı kurumdaki çalışanlara en iyi şekilde anlatan birer üyemiz olarak hepinize teşekkür ederim. Sizin çabalarınız ve desteğinizle bundan sonra da inşallah, nice başarılara hep birlikte imza atacağız .

          Eğitim bir Sen olarak bizi diğer sendika ve konfederasyonlardan ayıran en önemli özelliğimiz temelde inanç ve milli manevi değerlere önem veren bir sendika olmamızdır. İnancımız gereği her işimizi herkesten daha iyi yapmak, bulunduğumuz her pozisyonumuzun da vazifesidir. Öğretmensek işini en iyi yapan bir öğretmen; idareci isek işini en iyi yapan bir idareci olmak bizim için bir tercih sorunu değil bir zorunluluktur.

         Özgürlükler konusunda, özgürlük mağdurları olarak herkesten daha fazla bir hassasiyete sahip olmak durumundayız. Son zamanlarda okullardaki başörtüsü tahammülsüzlüğü ve düşmanlığının tekrar hortladığını görüyoruz. İslam’a ve onun değerlerine düşmanlığın, kılık kıyafet yönetmeliklerine uyma gibi saçma zorunluluklar adı altında yürütüldüğünü görüyoruz.  Bizler bile Kılık kıyafet yönetmeliği denince nedense sadece başörtüsü ve sakal algılar duruma gelmişiz. Oysaki ütülü pantolon giymekten taralı düzgün saçlara kadar; boyalı ayakkabılardan kareli gömlek bile giyememeye,uzun foullere kadar her ayrıntı yer almaktadır. Bu yönetmelik ile hareket edildiğinde kılık kıyafete tam anlamıyla uyan hiçbir Allah’ın kulu kalmayacaktır. Halen yürürlükte olan şapka kanunu varken bırakın bölgemizi tüm Türkiye de bile Süleyman Demirel dışında uyan kalmamıştır’’diyen Bilen sözlerine şöyle devam etti’’

        Bütün sendikalara eşit mesafede olduğumuzu düşünüyoruz. Düşünce ve fikir olarak bir sendika mensuplarına yakın olmak ile sendikal sahada rakip olmak birbirinden ayrı şeylerdir, kesinlikle karıştırılmamalıdır. Hiçbir sendika ya da siyasi parti ile taban örtüşmesi dışında organik bir bağımız bulunamaz. Hiçbir sendikal çalışmanın devamı olmadığımız gibi hiçbir sendika da bizim bakiyemiz ya da alternatifimiz değildir.

        Eğitim bir Sen olarak kamu çalışanları lehine şimdiye kadar aldığımız kazanımların haddi hesabı yoktur. Bunun için sadece geriye dönüp bakmak yeterlidir. Bunlardan bir kısmını sunum kısmında sizlerle paylaştık. Yıllarca yetkili sendika olmalarına rağmen eğitim çalışanlarına sundukları bir artı ya da kazanımları olmayanların bizi eleştirmelerine sadece gülüp geçeriz.

       Darbe ürünü 8 yıllık kesintisiz zorunlu eğitim ayıbından tamamen sivil bir inisiyatifle kesintili 12 yıllık kesintili eğitime; 2010 yılında 18. milli eğitim şurasında Eğitim Bir Sen’in önerileri doğrultusunda geçilmiştir. Yıllardır tartışılan bu sistem sanki birden bire ve hiçbir şekilde tartışılmadan alelacele uygulanmaya geçilmiş gibi kasıtlı propagandalar ile sabote edilmeye çalışıldığını gördük.  Bu milletin değerleri ile örtüşen bu yeni eğitim sisteminin kimlerin engellemelerine takıldığını hepiniz yakından biliyorsunuz. Ama maalesef bakanlığın yanlış uygulamaları ve yanlış işçiliği yüzünden bunun tadını  yeterince alamadık, alamıyoruz. Halen de hükümet ile yapılan görüşmelerde meydana gelen bir takım eksikliklerin giderilmesi ve karşılanamayan taleplerimizin karşılanması konusundaki ısrarımız sürmektedir. Umarız ki bu sıkıntılar da en kısa sürede giderilecektir.

       Bütün katılımcı arkadaşlara teşekkürlerimi sunarken bundan sonra yapacağınız katkılara inancımız tamdır. Paylaşımlarımız ışığında çalışmalarınızda başarılar dilerim.  bizimgazete63.com   13.11.2012

 

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım


  



1886 kez okundu

Yorumlar

tebrik     19/11/2012 13:39

viranşehirde eğitim birsen şubesi gerek başkan ve yönetim kurulundaki arkadaşlar gerçekten çok büyük bir azimle çalışmalarını sürdürmektedir dolayısıyla bu azimli çalışmalarını yürekten kutluyorum.
Misafir - misafir

teşekkürler     16/11/2012 08:40

yönetim kuruluna ne kadar övgüde bulunsak azdır. daha henüz yolun başında bu derece zor projeleri başarıyla devam ettiriyorlar. hele futbol organizasyonu, bu kadar uzun süre ve böyle sabır ile tüm gecelerini bu yolda heba eden yönetime tek kelimeyle bravo diyorum.
Misafir - öğretmen6

tebrikler     15/11/2012 22:13

Başkan Ahmet BİLEN'in Şahsında Eğitim Bir Sen Viranşehir Yönetim Kurulundaki Arkadaşları Başarılı Çalışmalarından dolayı Tebrik Ediyorum.Bu Başarılarının devamını Diliyorum.Yaptıkları Çalışmalarla Hizmet ve Kardeşlikten Yana Olduklarını Dosta Düşmana Gösteriyorlar.Yeni Yetme Sendikacılara Bu İşin Adam Gibi Bir Duruşla Nasıl Yapılacağının Dersini Veriyorlar.Allah Yar Ve YArdımcınız Olsun.AEO
Misafir - Viranşehir

     15/11/2012 15:17

bende sendikadaki arkadaslarımı canı gönülden destekliyorum..hep daha iyiye en güzeli yapmaya diyorum..
Misafir - serap

     14/11/2012 18:09

Sendika başkanını ve şahsında yönetimi kutluyorum Bu sene güzel bir giriş yaptılar beklentimiz bu yönde cevval çalışkan bir sendika sizi izlemeye devam ediyoruz.Daha güzel aktivitilerle sendikacılığı öğrenmeye ihtiyacı olanlara öğretirsiniz inşallah
Misafir - Ali

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası