• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam531
Toplam Ziyaret12903308

Yediklerimize Dikkat Etmeliyiz

 

     Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından yürütülen “Obezite ile Mücadele Programı” kapsamında yapılan çalışmalar dahilinde Viranşehir Sağlık Grup başkanlığı tarafından stand açıldı.

     Maliye parkında açılan stantlarda bölge halkını obezite konusunda bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak üzere, “Obeziteyle Mücadele Standı” kuruldu.

     Sağlık Grup Başkan vekili Dr.Murat Dönmez ve Dr.Ayşe Sinem Durna, Dr. Kudret Tuşan, Hemşire Seval Giray ve Sağlık memuru Çetin Ulumaskan’ın görevlendirildiği standa gelen vatandaşlara, “obeziteyle mücadele, organ bağışı ile fiziksel aktivitenin önemi, yeterli ve dengeli beslenme” konuları hakkında bilgi verildi.

     Konu ile ilgili gazetecilere bilgi veren Dr.Ayşe Sinem Durna, Sağlık bakanlığının Obezite ile Mücadele Programı” kapsamında Viranşehir toplumsal sağlığı merkezi olarak halka yönelik obeze ile mücadele çalışması yaptıklarını belirterek, insanların beden kitle endeksine bakıp kilolu olanları ise aile hekimlerine yönlendirdikleri söyledi.

   Açılan stanta sağlık taramasından geçen vatandaşlar ise, Sağlık bakanlığının yapmış olduğu uygulamadan dolayı memnun olduklarını belirterek, sağlık bakanlığına teşekkür ettiler.  bizimgazete63.com  07.11.2012

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.



1140 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası