• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam189
Toplam Ziyaret12911582

13 yıldan bu yana Küçük Sanayi Sitesi esnafının verdiği mücadele nihayet mutlu sonla bitti.

 

           Son dönemde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek başta olmak üzere Viranşehir Belediyesi ve Küçük Sanayi Sitesinin yönetim kurulu üyelerinin katkılarıyla nihayet sanayi esnafı yer tahsisinde istediğini elde etti. 139 dönümlük arsa için tam 13 yıldır mücadele edildi ve 400 üyesi bulunan Viranşehir Küçük Sanayi sitesi Kooperatifi hedefine ulaştı. Konu ile ilgili olarak Akyürek’’Biz Viranşehir’in geneline ayrım etmeksizin hizmeti bir görev bildik. Sanayici kardeşlerimizde yıllardır bunun mücadelesini verirken bizde milletvekili seçilir seçilmez hemen yardımlarına koştuk. Allah’a şükür sonunda kazanan taraf sanayicimiz oldu, dolayısıyla Viranşehir oldu. Ben sanayici esnafı kardeşlerime hayırlı olsun diyorum’’dedi.

            Kooperatif Başkanı Mehmet Atalay ise’’ 13 yıldır mücadelesini verdiğimiz arsa tahsisinin nihayet sanayi esnafı lehine sonuçlanması bizi çok mutlu etti. 400 üyemiz var, şimdi son sürat bu arsanın tapusunun adımıza çıkarılıp hemen inşaata başlamak istiyoruz. İnşaat içinde sanayici esnafı kardeşlerimizin menfaati neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Biz dükkanlarımızla beraber toplantı salonu, 2 lokanta ve lokalde yapmayı planlıyoruz. Bu süreçte emeği geçen Sayın Başbakanımıza, Bakanımız Sayın Faruk Çelik’e, Milletvekilimiz Mehmet Akyürek’e, Şanlıurfa Valimiz Sayın Celalettin Güvenç’e, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Burun’a ve bu süreçte daha önce emeği geçmiş tüm kardeşlerimize çok teşekkür ederim’’dedi. 139 dönümlük Küçük Sanayi Sitesi alanı yeni Viranşehir Devlet Hastanesinin hemen yanında bulunuyor.  bizimgazete63.com   01.11.2012

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.




1831 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası