• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi19
Bugün Toplam295
Toplam Ziyaret12908436

KALP AMELİYATI OLAN HASTAYI ZİYARET ETTİ

 

 

        Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan Kurban Bayramın da resmi programlarının dışında hasta ve fakir aileleri ziyaret etti.

     Kaymakam Kotan, Viranşehir’deki çeşitli taziye ziyaretlerinin yanı sıra hasta ve fakir ailelere de ziyarette bulundu. Bu bağlamda Kaymakam Kotan yakın zamanda açık kalp ameliyatı olan Ahmet Yıldırım’ı ziyaret ederek Allah’tan şifa diledi. Viranşehir’e bağlı Derince (Meşfute) köyünde ikamet eden Ahmet Yıldırım bayramdan önce açık kalp ameliyatı olmuştu. Kaymakam Kotan Burada yaptığı açıklamada’’ Yoğun mesaimizden fırsat buldukça zaman zaman bu tür ziyaretleri yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Ahmet amcayı da köyünde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi sunduk ve Bayramlarını kutladık. Elimizden geldiği kadar vatandaşları evlerinde ziyaret edip onlara bir nebze de olsa moral olmaya çalışıyoruz’’dedi. Ahmet Yıldırım’ın oğlu Abdurrahman Yıldırım ise’’Sayın Kaymakamımızın bu nazik ve anlamlı davranışından dolayı Yıldırım ailesi adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Böylesine ince düşünen ve çalışkan bir Kaymakama sahip olduğumuz içinde çok sevinçliyim’’dedi.   

bizimgazete63.com  30.10.2012

 

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.




1996 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404
Hava Durumu
Saat
Site Haritası