• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam332
Toplam Ziyaret12902676

Sıra Viranşehir'deki Kan Davalarının Barışında

 

    Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi’nde Kejan ve Şeyhan aşiretleri arasında 3 yıldır süren kan davası barışla noktalandı.

    Viranşehir ve Ceylanpınar ilçesinin ileri gelenleri ve kanaat liderlerinin girişimleri sonucu sağlanan barış yemeğine iki aşiret mensupları dua ve salâvatlar eşliğinde tokalaşıp barıştı.

              Barış yemeğine Vali Güvenç’in yanı sıra her iki ailenin mensupları ile Şanlıurfa Milletvekilleri Abdülkerim Gök, Mehmet Akyürek, Kasım Gürpınar ve Seyit Eyüpoğlu, Ceylanpınar Kaymakamı İbrahim Çenet, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve İl Jandarma Komutanı Emin Dursun ile daire amirleri eşlik etti.

            Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, barışın önemine değinerek, “Sudan sebeplerle birbirimizi üzmeyip, canımızı yakmayalım. El birliğiyle buradan rica ediyorum, bölgemizdeki anlamsız davalara son verelim. Burada herkes aynı duygu ve düşüncede herkesin nefsine biraz daha hakım olmasını istiyorum” dedi.

            Son bir yılda 10 – 15 barış yemeğine katıldığını hatırlatan Vali Güvenç, “Ne kadarda birikmiş ne kadarda insanların yürekleri yanmış. İnşallah bu davaları kökten bitireceğiz. Barışa katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

            Barış yemeğinde Şanlıurfa Milletvekilleri Abdülkerim Gök, Mehmet Akyürek, Kasım Gürpınar ve Seyit Eyüpoğlu birer konuşma yaparak bayramın özüne yakışan bu barışın daim olması gerektiğini söyleyip her iki aileyi duyarlılıklarından dolayı tebrik ettiler.

            Öte yandan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, görevi başında bayrama giren polis ve askerlerin de bayramını kutlarken, Ceylanpınar İlçe Jandarma Komutanlığında görevli askerlere bayram şekeri ikram etti.

            Suruç'ta, Akçakale'de ve Ceylanpınar'da aşiretler aralarında ki husumeti bitirip barışırlarken şimdi gözler Viranşehir'de ki kan davalarının barışla neticelenmesine çevrildi. Bu barışlarda katkısı olan herkesin ve her kesimin bir an önce girişim başlatıp Viranşehir'deki kan davalarını da barışla sonuçlanması için adım atması bekleniyor.   bizimgazete63.com  28.10.2012

 

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.




2865 kez okundu

Yorumlar

baris     30/10/2012 18:49

özelikle bölgemizde her cesit barisa katki sunan degerli seh hikmet aydina sonsuz sevgiler saygilar.ALLAH GANI GANI RAZI OLSUN
Misafir - misafir kemal

tebrik     30/10/2012 16:58

emeği geçenleri tebrik ediyoruz. HERKESE BARIŞLI GÜNLER DİLERİM
Misafir - ÖMER

Barışa atılan adıma sevinç     29/10/2012 22:21

Barış(a)için atılan herbir adım çok heyecan verici,barışa katkı sunmak için sarf edilen çaba,çok değerli,böyle oluşumları var etmek ise,PAHA BİÇİLMEZ BİR DEĞER .
Misafir - halilullah bağcı

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası