• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam553
Toplam Ziyaret12903330

Grev BDP İlçe Binasında

 

     Siyasi tutsakların devam ettirdiği süresiz-dönüşümsüz açlık grevine destek olmak amacıyla Viranşehir BDP İlçe teşkilatı süresiz ve dönüşümlü açlık grevi başlattı.

    Siyasi tutsakların 12 Eylül’den beri başlattıkları süresiz-dönüşümsüz açlık grevine bir destek de Viranşehir İlçesinden geldi.

    BDP Viranşehir İlçe teşkilatı, Kışla Mahallesi’nde bulunan BDP İlçe binasına “Açlık Grevindeki Tutsaklar Yalnız Değildir” yazılı bir pankart asarak, süresiz ve dönüşümlü açlık grevi eylemi başlattı.

    Açlık grevi eylemine Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, Belediye Başkan Yardımcıları Suna Uluğtürken ile Nayıf Aslan ve Belediye Meclis Üyeleri de destek verdi.

    Burada bir açıklama yapan BDP İlçe Başkanı Mahmut Kaya, ölümler olmadan açlık grevi eylemcilerinin taleplerinin dikkate alınması gerektiğini söyledi. Kaya : “Bugün cezaevindeki arkadaşlarımıza destek olmak amacı ile süresiz ve dönüşümlü açlık grevi başlattı. Bizler eylemimizi çadırda yapmak istedik. Fakat Viranşehir Emniyeti buna izin vermedi. Bu yüzden ilçe binamızda eylem yapmaya karar verdik. Açlık grevindeki arkadaşların durumu her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Açlık grevindeki arkadaşlarımızın talepleri yerine getirilene kadar bizde süresiz-dönüşümlü açlık grevini başlattık. Tüm halkımızdan destek bekliyoruz” diye konuştu.

     BDP İlçe binasında açlık grevi eylemi başladığı saatte emniyet müdürlüğü ilçe binası önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.28.10.2012

 

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.

 

 



1612 kez okundu

Yorumlar

Komik olmayın     29/10/2012 16:56

Milleti aptal yerine koymayın dönüşümlü açlık grevi mi olur ya? Nöbetleşe aç kalacaksın yerine başkasını koyup yemek yiyip geri mi geleceksiniz? Ramazan ayında ALLAH rızası için oruç tutmayanların kalkıştığı işe bak hele.
Misafir - Kürşat

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası