• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam195
Toplam Ziyaret12912035

5 Kişilik Aile Canını Zor Kurtardı

 

 

        Viranşehir'in yakın tarihinde görülmeyen yağmur yağışı dün gece Viranşehir'de yaklaşık 500 civarında ev ve iş yerinin sular altında kalmasına sebep oldu.

        Dün gece Gazetemize gelen telefonlardan sonra Bizim Gazete olayları yerinde incelemek için harekete geçti. Gece saat 01'e kadar yaptığımız çalışmada özellikle Aynşark diye bilinen mahallenin Bayraktar sokağında oturan Yasemin Turan adlı bayan yetim olan dört çocuğuyla büyük bir tehlike atlattı. Oturduğu ev sular altında kalan ailenin yardımına komşuları ve itfaiye ekipleri koştu.

        Evde kullandıkları birçok malzeme kullanılamaz hale gelen Turan ailesi'' Oturduğumuz evi bile bize hayırsever insanlar vermişti. Yağmurun bu kadar şiddetli yağması sonucu evimizin içini su bastı. Sağolsun komşuların çocuklarımı yanlarına aldılar. Çok korktuk. Bir an için ölümle burun buruna geldik. Şimdi birçok ev malzememiz çamur deryasına bulanıp kullanılamaz hale geldi. Beni en çok üzen şey ise bayramda binbir zorlukla çocuklarıma aldığım bayramlıkların hepsi kullanılamaz hale geldi. Devletimizin büyüklerine sesleniyorum. 4 yetim çocukla perişan durumdayız, ne olur bize yardım edin''dedi.

        Öte yandan gece yarısına kadar birçok evi yerinde itfaiye çalışanları ile birlikte görüntüleyen Bizim Gazete sabah ortaya çıkacak manzarayı yine siz değerli okrlarımız ile paylaşacak.    bizimgazete63.com  25.10.2012

 

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.



1580 kez okundu

Yorumlar

DEVLET YETKİLİLERİNE ÇAĞRI (sorumluluk)     26/10/2012 16:51

Kaymakam ve Belediye Başkanımızın bu tür durumlarda, vaka analizi yaparak olaylara anında müdahale etmeleri gerekir.
Misafir - Mehmet

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası