• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam204
Toplam Ziyaret12911597

Hayırlı Bayramlar

 

         Kurban Bayramı dolayısıyla Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ve Eyup Nebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım birer mesaj yayınladılar.

         İŞTE MESAJLAR:

 AK PARTİ ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ VE TBMM KİT KOMİSYONU ÜYESİ             MEHMET AKYÜREK’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

       Dini bayramlarımız, yüce dinimiz İslam’ın emrettiği gibi; dargınların barıştığı, yoksulların korunup gözetildiği, dayanışmanın en samimi örneklerinin verildiği müstesna zamanlardır.

      Toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri de hiç şüphesiz Kurban ibadetidir. Kurban ibadeti bizlere, bir yandan kişinin Allah'a yakınlaşmasını sağlarken, aynı zamanda toplumda kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesine, sevgi ve dostluğun yaygınlaşmasına zemin hazırlar.

      Bayramlar, iç dünyamızdan başlayarak sevgi ve huzuru dalga dalga topluma yaymanın, birbirimizi kardeş bilerek daha çok gözetmenin ve hoş görmenin, öksüzleri sevindirmenin, yoksulları barındırmanın, yakınlarımızdan başlayarak dargınları barıştırmanın ve sonuçta birbirimizin gönlüne girmenin sevincini yaşadığımız, insan olma üst kimliğinin öne çıktığı kutlu zaman dilimleridir.

       Tüm Şanlıurfalı vatandaşlarımızın ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barış huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum.

 

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç:

        Değerli hemşehrilerim, bizleri birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren bir bayrama bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Toplumsal hayatımızın simgeleşen günlerinden biri olan ve insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı dini bayramlarımız, kırgınlık ve dargınlıkların unutularak, sevgi, saygı ve hoşgörü ile kucaklaşmaya imkân sağlayan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı, toplumsal barışımız için önemli günlerdir.

       Bizleri birbirine bağlayan karşılıklı dayanışma ve insanlıktır. Bayramın bize kazandıracağı manevî anlayış sayesinde, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar acıları da paylaşmanın önemini daha da derinden anlayacağız. Bir yardım elini de ülkelerindeki yangın sebebiyle misafir ettiğimiz Suriyeli kardeşlerimize uzatalım. Kurban Bayramında bağışlarını nereye yapacaklarına karar veremeyen kardeşlerimiz, Suriyeli misafirlerimiz için başlatmış olduğumuz Kurban Bağışı kampanyasına Ziraat Bankasında açılan hisse hesabı yoluyla bağışlayabileceklerdir.

      Öte yandan Vatandaşlarımızın bayramlarını huzur ve güven ortamında geçirmeleri için Valiliğimizce her türlü tedbir alınmıştır. Jandarma ve Emniyet teşkilatlarımız, Kaymakamlıklarımız, Belediyelerimiz, Hastanelerimiz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve tüm kuruluşlarımız bayram süresince görev ve sorumluluk alanlarımıza giren gerekli her türlü önlemleri almak üzere talimatlandırılmışlardır.

       Bayram nedeniyle artacak trafik yoğunluğuyla ilgili Şanlıurfa genelinde trafik kontrolleri hassasiyetle yürütülecektir. Trafiğe çıkacak sürücülerimizin de trafik kurallarına uyacağına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor, hiç kimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesini diliyorum.

      Bu duygu ve düşüncelerle tüm Urfalı hemşehrilerimin ve değerli çalışma arkadaşlarımın mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

 

Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan:

 

               Kültürümüzün ve İslam Dininin değişmez yapı taşlarından olan, milli ve manevi değerlerimizin yoğun olarak hissedildiği dini bayramlarımız; toplum olarak kenetlendiğimiz, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı, kırgınlık ve dargınlıkların unutulduğu önemli günlerdir.

               Dünyanın her kültüründe bireyleri kaynaştıran önemli günler vardır. Ancak Kurban Bayramı, içerdiği manevi anlam ve aşıladığı paylaşımcı duygu nedeniyle toplumumuza çok farklı bir değer kazandırmaktadır.

                Hoşgörünün daha da güçlendiği, birlik ve beraberlik duygularımızın daha da sağlamlaştığı, toplum olarak birbirimize kenetlendiğimiz bir Kurban Bayramını daha kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

               Viranşehir Kaymakamlığı olarak hizmet sunduğumuz Vatandaşlarımızın ve özveri ile çalışan tüm personel ile ülkemizin Kurban Bayramını kutluyor, barış, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan nice bayramlar diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

 

Eyup Nebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım:

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

 

 

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.

 

 

 

Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!

Yazının devamı için tıklayın >> : http://www.eokul-meb.com/ramazan-bayrami-mesajlari-30866/

Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!

Yazının devamı için tıklayın >> : http://www.eokul-meb.com/ramazan-bayrami-mesajlari-30866/
Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!

Yazının devamı için tıklayın >> : http://www.eokul-meb.com/ramazan-bayrami-mesajlari-30866/


2292 kez okundu

Yorumlar

böyle mi olacak     24/10/2012 23:34

urfanın ve viranşehirin yetkili 4 zatın bayram mesajını okudum ve bu mesajların benim için hiç bir önemi olmadığını ifade etmek istiyorum neden mi ? gitsinler EYYUP NEBİ yolunun halini görsünler.bugün gittim gitmez olaydım dedim.bu arada dönerken sadece beddua ettim.öünkü halkımız o yol olmayan bozuk mu bozuk yola LAYIK BİR HALK DEĞİLDİR.burada tatlı mesajlar yerşne İCRAAT BEKLİYİZ EFENDİLER...Sayın editör lütfen hem yayınlayın hemde bu yetkililerede bu yorumu okutun.IP NUMARAMI DA ONLARA VEYA YETKİLİLERE VERİN
Misafir - ahmet

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası