• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam463
Toplam Ziyaret12909797

Şanlıurfa BDP Milletvekili İbrahim Ayhan İŞKUR’da işe alımlarda yaşanan olumsuzlukları bir soru önergesiyle Meclis gündemine taşıdı

 

Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan, Ceylanpınar ilçesinde İŞKUR’un, iş başvurularında usulsüzlük iddialarını “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı” sayın Faruk ÇELİK’in cevaplaması talebiyle yazılı soru önergesi vererek meclis gündemine taşımıştır. 
İşt o soru önergesi:
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

Tutuklu Bulunan Şanlıurfa Milletvekili  İbrahim Ayhan’ın Talebi Doğrultusunda Aşağıdaki Soruların, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk ÇELİK tarafından,  Anayasa’nın 98. ve İçtüzüğün 96. maddeleri gereğince yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim. 


Pervin BULDAN
BDP Iğdır Milletvekili
BDP Grup Başkanvekili

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde “Toplum Yararına Çalışma Projesi” kapsamında işe alınacak 750 işçi için kura çekiminin gecikmesi ilçede bazı iddiaları da beraberinde getirmektedir. Diğer ilçelerden TYÇP kapsamında işçiler görevine başladığı halde Ceylanpınar ilçesindeki belirsizlik ve bu belirsizliğin giderilmesinde yetkililerin henüz bir açıklama yapmaması kuşkuları arttırmaktadır.

Kura çekilmeden 750 işçinin isimlerinin Şanlıurfa İŞKUR müdürlüğünden liste halinde Ceylanpınar Kaymakamlığına ve iktidar partisinin temsilciliğine gönderildiği iddiaları bu kuşkuları doğrular niteliktedir.

Bu bağlamda;

1.    İş Başvurusu yapan vatandaşlardan 750 kişinin seçilerek isimlerinin İŞKUR aracılığıyla Kaymakamlığa ve iktidar partisinin ilçe temsilciliğine gönderildiğine dair iddialar Bakanlığınıza iletilmiş midir?

2.    İletilmiş ise Bakanlığınızca herhangi bir soruşturma açılmış mıdır?

3.    Soruşturma açılmış ise, bu usulsüzlükte sorumluluğu olanlar hakkında ne gibi müeyyideler uygulandı?

4.    Kura çekimi yapılacak mı? Yapılacaksa bakanlığınızca belirlenen bir takvim var mıdır? Varsa başvuru yapanlara kura çekimi tarihi iletilmiş midir?

 

 

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.



1875 kez okundu

Yorumlar

işkur     25/10/2012 22:43

ALİ KARDEŞİMİZİN DEDİĞİ DORU İŞE ALINANLARIN ÇOĞU İŞE GİTMEDEN SİGORTA VE MAAŞA BAĞLANDILAR KİMLER İŞE ALINMIŞ KİM İŞE GİDİYOR TAKİP EDEN VARMI TORPİL OLUNCA KURUM AMİRLERİ BİRŞEY DEMİYORLAR
Misafir - cenap

Ya Viranşehir Durum Farklımı     23/10/2012 15:05

Soru önergesine eklemeler V.şehirdeki durum ne kimler nasıl girdi kaç tane liste var Neden çalışmak istemiyorlar Kazananların mali boyutu araştırıldımı günde kaç saat çalışacaklar Fakir fukara neden açıkta kaldı
Misafir - ali

BOŞ     23/10/2012 15:42

SADECE CEYLANPINARMI BİDE VİRANŞEHİRE BAKSINLAR AMA SANKİ BİRŞEYMİ ÇIKAR YAZAN OYNAYAN KENDİLERİ DEĞİLMİ BOŞUNA UĞRAŞ OLUR.
Misafir - mehmet

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası