• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam842
Toplam Ziyaret12913450

Suruç’ta İŞ KUR aracılığıyla 3 bin kişinin işe alınması ile ilgili ‘Torpil’ iddialarını araştıran Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ferhat Karataş, olayda kusuru bulunduğunu belirttiği İŞ KUR Şanlıurfa İl Müdürün Necdet Karasevda'nın görevden alınma

 

 

       Konu ile ilgili parti il binasında bir basın açıklaması düzenleyen İl Başkanı Karataş, “Partimiz Suruç’ta yaşananları ilk günden bu yana izlemekte ve gelişmeleri takip etmektedir. İŞKUR Müdürünü istifaya davet ediyoruz. İŞKUR Müdürü, bu birimi AKP için kullanmaya başladı. Bu durum hak gaspıdır. Bunu başlatan da İŞKUR İl Müdürüdür. Müdür derhal açığa alınmalıdır. Sayın Valimizden, İl Müdürünü görevden aldıktan sonra Müfettişlerin Suruç ilçesinde inceleme yapmasını istiyoruz” dedi.

BAŞKAN KARATAŞ, REFERANDUM SONUÇLARINA DEĞİNDİ

        Büyükşehir Yasası ile beldelerin kapatılmak istendiğine de açıklamasında değinen Başkan Karataş, yapılan referandum sonuçlarını da basın mensupları ile paylaştı. Başkan Karataş, 3 Bin 747 kişinin katıldığı referandumda, 3 Bin 465 kişinin beldelerin kapatılmasına karşı çıktığını (hayır), bunun şanı sıra 279 kişinin ise kapatılmasına sıcak baktığını (evet) açıkladı.

        Karataş beldeler konusu ile ilgili de şu sözlerine yer verdi: “Şanlıurfa’nın Büyükşehir olması durumunda 14 Beldenin kapatılacak olmasına CHP, sıcak bakmıyor. Biz beldelerin kapatılmasına karşıyız. Çünkü beldeler kapandığı zaman bu yerlere hizmet çok zor ulaşır. Kapatılan beldelerimiz gereken hizmeti alamazlar.”

ŞANLIURFA’NIN BÜYÜKŞEHİR OLMASI DURUMUNDA KAPATILACAK BELDELER

        Argıl (Halfeti), Ayran (Birecik), Eyyüpnebi (Viranşehir), Gürakar (Siverek),. Kapıkaya (Siverek), Konuklu (Merkez), Mezra (Birecik), Onbirnisan (Suruç), Pekmezli (Akçakale), Kısas (Merkez), Uğurlu (Merkez), Yaslıca (Bozova), Yaylak (Bozova) ve Yukarıgöklü (Halfeti)

www.balikligol.com   23.10.2012

 

 

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE

SON EKLENEN AÇIKLAMA: Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır. Site Editörü gelen mesajları yayınlama veya yayınlamama hakkına sahiptir.

         Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.

 



1332 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası