• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam410
Toplam Ziyaret12913018

Yeni Binasına Geçecek

 

      Viranşehir Ticaret Odası mevcut bulunduğu alandan çıkıp kendi iş yerinde hizmet verebilmek için İş Yeri Satın Aldı.

      Bu kapsamda Viranşehir'i ziyaret eden Şanlıurfa t,icaret ve sanayi odası başkanı :Eyyüp Sabri Ertekin,  Şanlıurfa ticaret odası yönetim kurulu:Bekir Atlas, Şanlıurfa ticaret odası meclis üyesi :Mehmet Şefik Çapa, Şanlıurfa ticaret odası yönetim kurulu     :Abdulkadir Göncü , Şanlıurfa ticaret odası genel sekreteri :Faruk Yaşar Viranşehir'e geldiler. Gelen konukları Viranşehir ticaret odası başkanı:Abdulhalim Tepret, Viranşehir ticaret odası genel sekreteri Rıdvan Gezgin, Viranşehir ticaret odası yönetim kurulu    :İbrahim Direk,Şeyhmus Demirel, Bahri Palmanak,Hasan Orhan, Halef Halefoğlu karşıladı.  

      Heyet önce dörtyolda bulunan bir iş yerine baktılar. Daha sonra eski Final Dershanesinin kaldığı yeri ziyaret ettiler. Burada mütabık kalan heyet Viranşehir Ticaret Odasına burayı satın almaya karar verdiler. Heyet daha sonra Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan'ı ziyaret ettiler.

     Viranşehir Ticaret Odası Başkanı Abdulhalim Tepret''Bu süreçte bize çok büyük katkıları olan Milletvekilimiz Sayın Mehmet Akyürek'e çok teşekkür ederiz. Ben ve yönetim kurulumuz adına Sayın Milletvekilimeze şükranlarımızı sunarım''dedi. 

     Bizim Gazete özellikle Şanlıurfa'dan gelen heyete''İMKB Viranşehir'e bir İlköğretim Okulu yeptı, Siz Şutso olarak Viranşehir'e bir okul yapmayı düşünüyormusunuz? sorumuza, Başkan Ertekin''Neden olmasın, ancak şu an için planımızda bu yok ama olmayacak diye bir şeyde yok. Bunu kurulumuzda değerlendirebiliriz''dedi   bizimgazete63.com   19.10.2012

 

 




6265 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası