• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam318
Toplam Ziyaret12912158

BAYRAĞI VALİ GÜVENÇ’E TESLİM ETTİ

 

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan bisiklet takımı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'dan aldıkları Türk bayrağını Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e teslim etti.

Bisiklet ekibini Şanlıurfa Valiliği Makam girişinde karşılayan Vali Celalettin Güvenç’e, Vali Yardımcıları Aylin Kırıcı Duman ile Oğuz Şenlik ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Hizmet Şube Başkanı Reşat Özmen eşlik etti.

Genç sporcularla sohbet eden Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, “Cumhuriyet bayramımız yaklaşıyor. Devletimizin kuruluşunun yıl dönümü 29 Ekimde Cumhuriyet bayramını kutlayacağız. Bayram etkinlikleri çerçevesinde Siverek’te gençlerimiz bisikletle Şanlıurfa’ya gelme programı düzenlediler. Bugün sabah 09.00 da yola çıkarak şu saat itibariyle buraya teşrif ettiler. Biz onlara 30 tane bisiklet alarak destek vermiştik. Orada sporu sevdiren geliştiren polis memuru kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Yarışan sporcu çocuklarımıza Siverekli çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bu tür desteklerimiz elbette sürecek. Biz çocuklarımızın spor yapmasını istiyoruz. Sporla haşır neşir olmalarını istiyoruz. Güzel bir etkinlik oldu. Ayrıca Hizmet-İş temsilcimizde bu konuda bizlere destek oldu. Şimdi çocuklarımızı yemeğe götürecek Reşat Bey’e de teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerin yaygınlaştırılması temmenisinde bulunuyorum. Cumhuriyet Bayramımızın kutlu olmasını içtenlikle diliyorum” dedi.

Milli Takım Antrenörü ve aynı zamanda polis memuru olan bisiklet takımının antrenörü Zafer Gölbinar ise, 29 ekim etkinliklerinde birlik ve beraberliği gösterme adına bayrağı Vali Güvenç’e teslim ettiklerini söyleyerek, “Zaten bize valiliğimiz yakın zaman içerisinde 30 tane bisiklet aldı. Bize bu imkanları sağladıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Bisiklet takımı üyeleriyle kısa süreli sohbet gerçekleştiren Vali Güvenç, tek tek takım üyelerini tebrik etti. Vali Güvenç, daha sonra bisiklet takımı madalyalarını takdim ederek, çeşitli hediyeler verip başarılar diledi.  19.10.2012

 



1896 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası