• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam304
Toplam Ziyaret12909638

Darısı Bizim Başımıza

 

 

      Anadolu İnternet Yayıncıları Derneğinin öncülüğünde yapılan Uygulamalı Girişicicilik Eğitimi Anadolu Girişimcileri İş Birliği ve eğitim derneği salonunda başladı.

     Mersin, Adana, Gaziantep ve Diyarbakır’dan Girişimci üyelerinin başvurduğu eğitimi,  Merkezi Şanlıurfa’da olan Eğitimi Anadolu Girişimcileri İş Birliği ve eğitim derneği  (AGİED) salonunda start aldı.

     70 Saat’ten oluşan Uygulamalı Girişicicilik Eğitimine başvuran 60 kişiye ilk günde sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 sınıf halinde yapılan eğitimde Girişimcilik ve Motivasyon ve doğru iş fikri konusunda bilgilendirme yapıldı.

     Sabah saat 9:00’da başlanan eğitimin hocası ve Anadolu Girişimcileri İş Birliği ve eğitim derneğinin eğitmeni ve proje uzmanı Mustafa Bozcan;  “devlet nezdinde KOSGEB’in İş kurmak isteyen vatandaşlara bu fırsatı vermesi Anadolu İnternet Yayıncıları Derneğinin de bu programa ön ayak olarak maddi ve manevi destek vermesi bizim için memnuniyet verici. İnşallah, programın kusursuz bir şekilde tamamlayıp işini kurmak isteyen girişimcilerin bir an önce işini kurup, kendi işinin patronu olmasını istiyorum. Bu eğitimi düzenleyen ANİYAD’a AGİED olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

    Öğleden sonraki eğitim saat 13:00’de başladı. Öğleden sonraki eğitimi Anadolu Girişimcileri İş Birliği ve eğitim derneği  (AGİED) Başkanı ve Eğitim destek uzmanı  Mehmet İnat verdi.

   Anadolu İnternet Yayıncıları Derneğinin öncülüğünde başlanan Uygulamalı Girişicicilik Eğitimi ilgi oldukça fazla olduğunu 600 kişinin  başvuru yaptığını söyleyen Mehmet İnat; “gerçekten bu kursa yoğun ilgi var.  Mersin’den, Gaziantep’ten, Adana’dan ve Diyarbakır’dan dahi kurs almak isteyenlerin başvurusunu aldık. ANİYAD’ın vermiş olduğu kursun bu kadar yoğun ilgi görmesi beni şaşırttı ve bir o kadar da sevindirdi” dedi.

    Tamamen kamu yararına ve üyelerimizin fedakârlığıyla yaptığımız bu Uygulamalı Girişicicilik Eğitimi kapsamında şu ana kadar kurs verdiğimiz yaklaşık 100 kişi işinin sahibi olduğunu söyleyen İnat; “biz bir dernek olarak böyle bir ihtiyaç olduğunu fark ettik. İnsanlarımızın girişime yönlendirilmesi gerektiğini düşündüğümüz için arkadaşlarımızla böyle bir eğitim çalışması başlattık. Şu ana kadar vermiş olduğumuz eğitimle çiğköftenin merkezi olan Şanlıurfa’da tescilli olmayan çiğköfte başta olmak üzere, isot, Urfa taşı ve içli köfte  gibi birçok ürün konusunda girişimci eğittik ve iş sahibi yaptık” dedi. 

      Öğleden sonra yapılan eğitime katılıp girişimci üyelere kısa bir konuşma yapan ANİYAD dernek başkanı Ahin Güneş; dernek olarak başta üyelerimiz olmak üzere isteyen herkese açık olan bir kurs için başvuruda bulunduğumuzda bizde böyle bir ilgi beklemiyorduk. İleride girişimci olacak olan arkadaşlara tek tavsiyem pes etmeyin! Pes etmek kaybetmektir” dedi.

    Anadolu İnternet Yayıncıları Dernek Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan ve KOSGEB Müdürü İdris Erkeksoy arasında imzalanarak başlanan 11 Ekim 2012 günü başladı. 22 Ekim 2012’de bitecek olan Uygulamalı Girişicicilik Eğitimi toplamda 11 gün sürecek.  balikligol.com   11.10.2012

 



2130 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası