• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam753
Toplam Ziyaret12912593

“Şimdi Esed güçleri Tel Abyad'ı, yani Akçakale Sınır Kapısı'nı kaybetti. Kapı,

 

       VI. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmalarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Suriye’nin Tel Abyad ilçesinde yaşanan çatışma sırasında ateşlenen top mermisinin Akçakale İlçesine düşmesiyle ilgili gazetecilere açıklamada bulundu.

       Valilik Konferans Salonunda bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası Halil İbrahim Buluşmalarının program akışı ve iyilik ödülleriyle ilgili bilgi veren Vali Celalettin Güvenç, toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Vali Celalettin Güvenç, Akçakale ilçesine düşen top mermisiyle ilgili olarak “Buradaki atışlar Akçakale ilçemizi hedef almamaktadır” dedi.

      Vali Güvenç, Suriye'nin sınır komşusu Akçakale ilçesinin Tel Abyad ilçesine çok yakın mesafede bulunduğuna dikkat çekerek, her iki yerleşim biriminin birbirine sıfır noktada bulunduğunu söyledi.   

      Vali Güvenç konuşmasına, “Şimdi Esed güçleri Tel Abyad'ı, yani Akçakale Sınır Kapısı'nı kaybetti. Kapı, muhaliflerin eline geçti. Sınırdan 13 kilometre derinlikteki Esed güçleri daha yakına gelmemek kaydıyla Tel Abyad'a havan ve tank mermisi atmakta. Bu mermiler zaman zaman sekerek sınır bölgesinde bizim tarafımıza düşmektedir. Açıklıkla söylüyorum, buradaki atışlar Akçakale ilçemizi hedef almamaktadır. Böyle bir şey düşünmüyoruz. Bunlar tamamıyla Tel Abyad'ı hedef alan mermiler ancak çok yakın olmamız dolayısıyla zaman zaman Akçakale tarafına düşmektedir.

       Saat 14.00 sularında olmuş ve bir tanesi de ilk defa Hükümet Konağı'nın arkasındaki sokağa düşmüştür. Çok şükür, can kaybımız yok, bir vatandaşımız da hafif yaralı, iki binamızda da hafif hasar var” şeklinde devam etti.

       Vali Celalettin Güvenç, bölgede durumun sakin olduğunu, konuyu dikkatle takip ettiklerini belirterek, “Biz okullarda, sıfır noktasındaki evlerde tedbir almıştık. Gerekli tedbirleri aldık, almaya devam edeceğiz. Çocukların okula gitmesiyle ilgili planlamamızı yapacağız” dedi. 

      Bu arada edinilen en son bilgiye göre Türkiye Suriye'ye Akçakale'ye düşün bomba ile ilgili nota verdi.

bizimgazete63.com  29.09.2012



1309 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası