• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam296
Toplam Ziyaret12909110

Şanlıurfa Valiliği tarafından düzenlenen Uluslar arası Halil İbrahim Buluşmaları’nın altıncısı yarın başlıyor.

 

 

       “İnsanlık İçin Hep Birlikte” sloganıyla düzenlenen buluşmalar bu yıl da geleneksel hale gelen İyiliğin Kalbine Yürüyüş’le başlayacak. Sarayönünden başlayıp Balıklıgöl Platosunda bitecek olan yürüyüşün ardından, aynı zamanda buluşmaların basın sponsorluğunu üstlenen Anadolu Ajansı tarafından gerçekleştirilen “Türkiye’nin Merhamet Eli” adlı Fotoğraf Sergisine geçilecek.

       Balıklıgöl Amfi tiyatroda gerçekleştirilecek olan açılış töreninde Kur’an-ı Kerim Tilaveti, protokol konuşmaları, İyilik Ödülleri’nin takdim edilmesinden hemen sonra Hatay Medeniyetler Korosunun burada bir konser verecek.

       Buluşmaların ikinci günü Balıklıgöl Dergah Camiinde sabah saat 06.00’da verilecek olan tirit ziyafetiyle başlayacak ve saat onda Gazezoğlu Kültür Merkezindeki Bahçeşehir Üniversitesi Medeniyet Araştırmaları Merkezinin hazırladığı Medeniyetler Belgeseli ve Sergisi ile devam edecek. Serginin ardından da “Hz. İbrahim’in Aydınlığında Medeniyetler Beşiği Urfa” adlı panel Prof. Dr. Bekir Karlığa başkanlığında yine Gazezoğlu Kültür Merkezinde yapılacak.

      Yine aynı gün öğlenden sonra Sabri Kürkçüoğlu’nun “Urfa’dan Yansımalar” adlı resim sergisi ile Karacadağ Kalkınma Ajansının Katkılarıyla yapılan Şanlıurfa Tanıtım Merkezinin açılışı gerçekleştirilecek. Sergi ve tanıtım merkezinin açılışı Dergah Camii Şadırvanlı Avluda gerçekleştirilecek.

      Saat 16.00’da ise, OSM Ortadoğu Hastanesinde yapılacak olan toplu sünnet şöleniyle de buluşmalarda iyiliğin kalbine dokunulacak. Buluşmalarda son olarak Şanlıurfa’daki misafirperverliğe vurgu yapacak olan Halil İbrahim Sofralarıyla Şanlıurfalılar Misafirleri Evlerinde ağırlayacak.   balikligol.com  28.09.2012



1377 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
Hava Durumu
Saat
Site Haritası