• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam728
Toplam Ziyaret12913336

Protestolar Bitmiyor

 

        Viranşehir de bulunan Cami-der Peygamberimize yapılan hakaretten dolayı ABD ve İsrailli protesto etti. 

        Viranşehir’de cami-der Hz peygamber efendimize yapılan hakaretten dolayı ABD ve İsrail’i yaptığı kitlesel basın açıklaması ile kınadılar. Cuma namazı çıkışında dernek binası önünde yapılan kitlesel basın açıklamasında Amerika ve İsrail sık sık lanet getirildi

        Basın açıklamasını dernek adına Lütfü Tekin okudu: ahzap suresinin 21. Ayetini okuyarak basın açıklamasına başlayan tekin;   11 Eylül gerekçe gösterilerek,  İslam dünyasına yönelik başlatılan işgal ve baskılar bütün hızı ile sürerken,  yeni bir tahrikle karşı karşıyayız. Yapımcı ve yönetmeni İsrail asıllı ve ABD vatandaşı olan SAM BACİLE; “Müslümanların Masumiyeti” adlı filmi “provakatif bir siyasi tutum ” için yaptığını utanmadan açıkladı. “diyerek filme tepkisini ortaya koydu.

       Tekin açıklamasının devamında ; “Siyonizm ve haçlı ittifakı;  İslam coğrafyasına saldırmak için bahaneler üretmeye çalışmakta,  Peygamberimiz ( SAV)  üzerinden İslam'a saldırarak;  yeni işgaller için siyasi, askeri, sosyolojik ve psikolojik zemin hazırlamaya çalışmakta, İslam âlemini aşağılamakta ve bulduğu her fırsata kinini kusmaktadır. Siyonizm,  bu film ile Müslümanlar ile Hıristiyanlar arsında çatışmaların çıkmasını tasarlamakta ve haçlı zihniyeti de buna zemin hazırlamaktadır.” Tespitlerinde bulunarak oynanmak istenen oyuna dikkatleri çekti.

       “İslam âlemi,  bu alçak saldırı nedeni ile meydanlara inmiş olmasına rağmen sözde İslam ülkeleri yöneticilerin suskunluğu ve tepkisizliği kahredici ve bir o kadarda düşündürücüdür. Ülkemizde yaşayan Müslümanların tepkilerinin cılız çıkması,  bizleri üzmektedir. Bu tepkisizlik, yılardır ülkemizde uygulanan diyalog ve ılımlı İslam projesinin sonucu veya zarardan başka bize bir getirisi olmayan müttefikliğin-dostluğun gereğidir.”  İfadelerinde bulunarak kâfirleri dost edinmenin kurandaki hükmü ve bu hükmü belirten Maide suresinin 51. Ayetini okudu.

      Yetkililerde seslenen tekin;  ABD üstlerinin kapatılmasını, Nato’dan çıkılmasını, Avrupa birliğinden vazgeçilmesini ve halkın sesine kulak verilmesini talep eti.

      İslami camialarda birlik ve beraberlik çağrısında bulunan tekin bütün Viranşehir halkını Diyarbakır’da düzenlenecek Peygambere vefa mitingine davet ederek son verdi.

       Sık sık tekbirlerin ve salâvatların getirildiği kitlesel basın açıklaması sorunsuz bir şekilde sona erdi.   22.09.2012

 

 



1535 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası