• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam580
Toplam Ziyaret12903357

Akyürek Çocuk Hastanesini Gezdi

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, hemşire eksikliği nedeniyle ek binası hizmete giremeyen Çocuk Hastalıkları Hastanesi için girişimlerde bulunacağını söyledi.

      

 

       Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, hemşire eksikliği nedeniyle ek binası hizmete giremeyen ve Sağlık Bakanlı tarafından yılın en kaliteli hastanesi seçilen Çocuk Hastalıkları Hastanesi için girişimlerde bulunacağını söyledi.
       Milletvekili Akyürek, beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ve Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Şerdil Karahan ile birlikte Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret etti. Başhekim Uz. Dr. Ahmet Güzelçiçek tarafından karşılanan Akyürek, hastaneyi gezerek bilgi aldı. Hastalara geçmiş olsun temennilerinde bulunan Akyürek, sorunları dinledi. Akyürek, hastalarla sohbet ederken, sosyal güvencesi olmayan ve çocuğunu tedavi ettiren bir babanın ilaç masraflarını karşıladı. Milletvekilinin kendisine ilaç parası veren çaresiz baba, Akyürek’e teşekkür etti.     

       Yapımı tamamlanan 60 yataklı ek binanın hemşire yetersizliği nedeniyle hizmete açılamadığını öğrenen Akyürek, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Erdoğan Duran ile görüşerek bilgi aldı. İlk etapta 10 hemşire atandığını söyleyen Akyürek, gerekli hemşire atamasının yapılması için Ankara’da Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile görüşeceğini ifade etti.

Akyürek, “Bu hastanemizde incelemelerde bulundum. Genel olarak hastanemizde yatak problemi var. Biliyorsunuz Urfa’mızda 2 milyon nüfus var. Hizmet çok iyi, doktorlarımızı çalışıyorlar. Ama yer problemimiz var. İnşallah onunla ilgili çalışmalarımızı yapıp sorunu çözeceğiz” dedi.

         Başhekim Uz. Dr. Ahmet Güzelçiçek ise, milletvekili Akyürek’e yer problemini anlattıklarını kaydederek, girişimleri için kendisine teşekkür etti.

bizimgazete63.com  15.09.2012


 



2000 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
Hava Durumu
Saat
Site Haritası