• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam174
Toplam Ziyaret12902518

Bir Tepkide Viranşehir'den

 

 

     Viranşehir Sivil Toplum Derneklerinden Egem tarafından Amerika'daki filme tepki gösterilerek kınandı.

     Son günlerde Müslüman coğrafyalarda meydana gelen tepkilere Viranşehir'de sessiz kalmayarak basın açıklamasıyla Amerika'da yayınlanan ve Peygamber Efendimizi (sav) ile İslamı hedef alan film kınandı.

     Cumhuriyet meydanında Egem Derneği tarafından yapılan basın açıklamsın da şöyle denildi; Şeytanın görevini son iki, üç asırdır üstlenen ve insanlığa çirkef emellerine alet etmek isteyip ahlaksızlık ve fuhşiyat çukurlarına yuvarlanmak isteyen büyük şeytan rol modelleğinde birbirinden ayırt etmekte zorluk çektiğimiz iki ezeli İslam ve insanlık düşmanları olan fitnenin çıban başı olan abd ve onun uşağı Siyonist devlet israil yine İslam Peygamberi Hz.Muhammed (sav)'i hedef tahtasına oturtarak Müslümanların kutsallarına hatta dinlerinin özüne hücum etme geleneklerini en üst seviyede sürdürmeye devam etmektedir'' denildi.

     Başta Amerika olmak üzere birçok ülkede öncelikle Hollywood da 1 Temmuz da 1 günlüğüne gösterildikten sonra internette yayınlanan yüce Peygamberimiz Hz.Muhammed (sav)'e hakaret içeren ve Müslümanlığı aşağılayan filmi yapanları ve yapılmasına izin veren başta abd'yi tüm Müslümanlardan özür dilemeye ve filmin gösterime girmesini engellemeye davet ediyoruz. Bu yapılanları şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz''denildi.

     Basın açıklamsına halkın ve Viranşehir'de bulunan basın mensuplarının büyük ilgi gösterdiği görüldü. Sık sık sloganların atıldığı basın açıklamasında en büyük dikkati MAZLUMLAR AYAĞA KALKMADIKÇA ZALİMLER DİZ ÇÖKMEZ pankartı dikkat çekti. Yapılan basın açıklamasından sonra katılımcılar olaysız bir şekilde dağıldı.   bizimgazete63.com   14.09.2012

 



3416 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası