• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam163
Toplam Ziyaret12908977

Bu Haberi Mutlaka Okuyun

 

 

 

 

14-18 Ekim ayında İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenecek olan Costa Brava turnuvasına katılmak için Şanlıurfa’da U-11 yaş grubu çocuklardan oluşan futbol takımı kurma çalışmaları için start verildi. 

        Şanlıurfa Valiliği tarafından il merkezi ve ilçelerinde ‘Barselona seni bekliyor’ parolalı bilboard’larla Urfalı çocuklara çağrı yapıldı.

       Anadolu Spor Akademisi Projesi, daha önce Hakkari, Ağrı, Muş, Erzurum ve sonra Van’da kurduğu takımlarla yurt dışındaki başarılarla adından söz ettirmişti.

         Şanlıurfa il ve ilçelerinde boydan boya tüm ana arterler üzerinde bulunan bilboard ve duraklarda asılan çağrı afişler Şanlıurfa Valiliği’nin destekleriyle hazırlandı. Vali Celalettin Güvenç, “Spor Toto Teşkilat müdürlüğünün destekleriyle düzenlenen böylesi bir organizasyona tüm Şanlıurfa halkı olarak sahip çıkmamız gerekiyor. Çocuklarımızı spora özendirmek ve gelecekte daha sağlıklı olmaları adına sporun vazgeçilmez olduğunu anlatmamız gerekiyor. Doğu illerinde benzer organizasyonlar yaparak yurt dışında göğsümüzü kabartan Anadolu Spor Akademisi Teknik heyeti ve yönetiminin Şanlıurfa çocuklarıyla büyük başarı elde edeceğine şüphemiz yok. Umuyoruz ki İspanya dönüşü getirecekleri şampiyonluk kupasıyla göğsümüzü kabartacaktır” diye konuştu.

 HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Şanlıurfa Teknik Koordinatörü Nazım Saraçoğlu, Teknik sorumlu Mustafa ABAK ve Genel Koordinatör Yardımcısı Burhan Topuz gözetiminde 11 Nisan stadyumunda sürdürülen seçmelere zaman zaman Şanlıurfa’lı vatandaşlarında ilgisinin olduğu gözleniyor. Her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 17.00’de 11 Nisan Stadında yapılıyor. 12 yaş ve altı onlarca çocuk seçmelerde ter döküyor. 14 Eylül tarihinde saat:10:00 da yine aynı stadyumda Şanlıurfa ASA takımının asıl kadrosu belirlenecek. Bu organizasyona Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç,  Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’ında katılması bekleniyor.  12.09.2012

 



1188 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası