• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam147
Toplam Ziyaret12902491

Hayat Karartıyor, İnternetten Tanıştı, Sonra...

 

 

KADIN KILIĞINA GİREREK GENÇ KIZI KANDIRDI

 

       Alınan bilgiye göre, Bursa’da yaşayan 15 yaşındaki K.K., yaklaşık bir ay önce ortadan kayboldu. Ailesinin kayıp ihbarında bulunmasının ardından polis, genç kızın bulunması için çalışma başlattı. Polis genç kızın sosyal paylaşım sitesi hesabını inceledikten sonra kaybolan 15 yaşındaki K.K.’nın kendisini ’Aycan’ ismiyle tanıtan bir kadınla iletişim kurduğunu ve yaptığı görüşmeler sonrası davet edildiği Şanlıurfa’ya gittiğini öğrendi.

 

 AYCAN ERKEK ÇIKTI

 

        Bursa polisi daha sonra Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüyle irtibata geçti. Genç kızın bulunması için Şanlıurfa polisi çalışmaları yoğunlaştırıldı. Polis ekipleri, yaptığı araştırma sonrası genç kızın otobüsle Şanlıurfa’ya geldiğini ve ayrılmadığını saptadı. Bunun üzerine kaybolan genç kızın iletişim kurduğu ’Aycan’ adlı kişinin sosyal paylaşım sitesindeki hesabını araştıran polis, bu kişinin erkek olduğunu belirledi.

 


OPERAYONLA KURTARILDI
        Yapılan araştırma sonunda sosyal paylaşım sitesindeki hesabın; Kenan K. ve Yakup A. tarafından kullanıldığını belirlendi. Polis, şüphelilerin kimlik bilgilerini belirledikten sonra genç kızın alıkonulduğu adrese operasyon düzenledi. Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde bulunan eve yapılan operasyonda K.K. kurtarılırken, içeride bulunan Kenan K., Yakup A. ve Ali Coşkun U. gözaltına alındı.

 

 EVDE ZORLA TUTUP, TECAVÜZ ETTİLER

 

        Yaklaşık 1 aydır zorla tutulduğu evden kurtarılan K.K. ise, psikolog nezaretinde Cocuk Şube Müdürlüğünde ifade verdi. K.K., ifadesinde şunları söyledi:

 

      “Bursa’da yaşıyorum. İnternette ’Aycan’  isimli bir kadınla sohbet ettim. Aycan, daha sonra beni  Şanlıurfa’ya dolaşmaya davet etti. Buraya geldiğimde karşımda 3 erkek buldum. Beni götürdükleri evde zorla tutup, tecavüz ettiler"

 

 DEVLET KORUMASINA ALINDI

      Cinsel istismara maruz kalan K.K., Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yurduna yerleştirildi. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen 3 şüpheli ise, ’Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’, ’Cinsel istismar’ ve ’Tecavüz’ suçlarından Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanmaya başlandı.  Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.  urfaolay.com     07.09.2012



2036 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası