• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam269
Toplam Ziyaret12911263

Akyürek''İhale Sonuçlanmak Üzere

 

        Her gün aldığı yoğun göçle Türkiye'nin birçok ilinden daha büyük hale gelen Viranşehir ilçesine Kültür Merkezi yapılıyor.

       Ak Parti Şanlıurfa milletvekillerinin 12 Haziran 2011 seçimlerinden önce vaat ettiği 400 proje arasında yer alan Viranşehir ilçesine Kültür Merkezi projesi hayata geçiriliyor. Şanlıurfa'da başta olmak üzere birçok il de bile olmayan Kültür merkezi Viranşehir ilçesinde yapılıyor. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek'in yakından takip ettiği Kültür Merkezi Projesi Gençlik ve Spor Bakanlığınca yaptırılıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile bir süre önce görüşen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, ilçeye Spor Tesisi ve Kültür Merkezi kazandırdı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilecek olan Kültür Merkezine yaklaşık 3 Milyon ödenek ayrıldığı bildirildi.

 İHALEYE 14 FİRMA KATILDI

      Viranşehir İlçe Kültür Merkezi projesinin tamamlanmasından sonra İnşaat yapımı için ihale sürecide sona erdi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce ihaleye çıkarılan Viranşehir Kültür merkezi için 14 yüklenici firma ihaleye girdi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'dan alınan bilgiye göre, Viranşehir İlçe Kültür Merkezi için ihale sürecinin tamamlandığı ve ihaleye iştirak eden 14 firmanın tekliflerinin değerlendirileceği ve bu hafta içerisinde ihaleyi kazanan firmanın açıklanacağı belirtildi.

 BİR YILDA TAMAMLANACAK

       Viranşehir İlçe Kültür Merkezinin bir yılda tamamlanacağını belirten Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, “Viranşehir İlçemiz her gün gelişiyor, halkımızın istekleri doğrultusunda hizmet yapıyoruz, Türkiye'nin birçok İlinden daha büyük olan Viranşehir İlçemize bir Kültür Merkezinin yapılması için söz vermiştik. Şimdi başta sayın Bakanımız Faruk Çelik ve milletvekili arkadaşlarımızla birlikte vermiş olduğumuz vaatleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Viranşehir İlçemize Kültür merkezi hayırlı olsun, kısa bir süre içerisinde Bakanımız Faruk Çelik'in katılımı ile Viranşehir Kültür Merkezimizin temelini atacağız” dedi.

       Öte yandan yaklaşık 3 Milyon TL’ye mal olacak olan Kültür merkezinde konferans salonları, kurs odaları, sinema, spor salonları, kafeterya, kongre merkezi ve en önemlisi Gençlerin faaliyet yapacağı mekanlar yer alıyor.  bizimgazete63.com  26.08.2012




2831 kez okundu

Yorumlar

yakışır neden mi     28/08/2012 23:35

arkadaşım bir kultur merkezi var evet her kesimin hizmetine sunulmayan bir kultur merkezi var. ikincisi viransehir icin ihtiyac duyulan bir konuydu. tesekkurler.
Misafir - misafir

yakışmaz nedenmi....     27/08/2012 13:03

arkdaşım zaten kültür merkezi var ne demek ikinci yapılıyor onu yapacaklarına güzel bi spor tesisi salonu yapılsın viranşehire neden belediye kültür merkezi yapmış onlar biz daha iyisini yaparız diye bunu çıkardılar ortaya bi ilçeye iki tane olmaz arkdaşım madem yatırım diyorsun viranşehirde çok eksik var spor salonu içinde bizim yetiebileceği heralan olsun yarışmalar halterdir atletizimdir yüzme havuzları Viranşehirde bundan başka sorunlar çok ama görmek lazım ikincisi fuzulidir
Misafir - mehmet

     26/08/2012 23:25

Gercekten ihtiyacımız olan bir yatırım. Bir an önce yapılsın. Sayın editör arazi olarak nerde yapılması planlanıyor. Yeri yazılmamış. Bilgi verirseniz sevinirim
Misafir - Yusuf

teşekkür     26/08/2012 22:17

Önceden bir kültür merkezimiz vardı şimdi iki olacak.Viranşehirimize yakışır bir proje emeği geçen herkese teşekkürler.
Misafir - mehmet

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası