• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam296
Toplam Ziyaret12912904

ŞEREF DUYDUK

 

 

     İHH Şanlıurfa temsilciliğinden Viranşehir Bizim Gazete'ye İNSANİ YARDIM adına yapılan çalışmalardan dolayı Teşekkür Belgesi verildi.

     İHH Şanlıurfa temsilcisi Behçet Atilla ile Yönetim kurulu üyeleri ve İHH Viranşehir gönüllüsü Eyyup Yaşar Bizim Gazete'yi ziyaret ederek katkılarından dolayı Teşekkür Belgesi verdiler. Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atilla'' Viranşehir Bizim Gazete'nin Mazlumlar adına izlediği yayın anlayışı ile bu belgeyi kendilerine verme kararı aldık. Kendilerinin bu alanda yaptığı çalışma gerçekten bizleri mazlumlar adına sevindirmiştir. Bu başarılarından dolayı bizde yönetim kurulu olarak ilk defa Şanlıurfa dışında bir ilçeye teşekkür belgesi vermeyi kararlaştırdık. Kardeşlerimize bundan sonra da yayın hayatında başarılar diliyoruz. Bu arada Viranşehir'de gönüllü olarak zamandan, maddi destekten ve gayretli çalışmalarından dolayı da Viranşehir'de çok önemli çalışmalara imza atan Eyyup Yaşar Kardeşimize de ayrıca teşekkür ederiz''dedi.

    Teşekkür Belgesini alan Viranşehir Bizim Gazete Genel Yayın Yönetmeni Fethi Güzelses ise''Bu teşekkür belgesini insanlık adına şerefle kabul ettik. Gazetemiz yayın hayatına atıldığı günden bu yana daima insani değerlere önem vermiş ve vermeye devam edecek. İlçeler bazında ilk defa Viranşehir'e dolayısıyla Bizim Gazete'ye verilen bu teşekkür belgesi bizi çok heyecanlandırdığı gibi çalışma azmimizi de coşturmuştur. İnşallah Mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz. Bize bu belgeyi layık gören İHH Şanlıurfa temsilciliğine çok teşekkür ederiz''dedi.

      İmtiyaz Sahibi Fırat Bilen ise'' Gerçekten onur duyarak aldığımız bu belgenin bizim için anlamı çok büyüktür. Ne kadar doğru bir çizgide olduğumuzu göstermektedir. Biz hep mazlumların yanındayız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Teşekkür belgesini bize layık gören İHH Şanlıurfa temsilciliğine de teşekkür ederken yaptıkları çalışmalardan dolayı da başarılarının devamını diliyoruz''dedi.  

       TEŞEKKÜR BELGESİNDE YAZILAN METİN: Adaletin, Merhametin ve erdemli Davranışların Unutulduğu Bir Dünyada Siz Paylaşmayı Seçtiniz; Mazlumlara Uzanan Yardım Eli Oldunuz. İyilik ve Dayanışma Kervanına Katkılardan Dolayı Teşekkür Ederiz.

bizimgazete63.com   23.08.2012

 



4061 kez okundu

Yorumlar

tebrikler     26/08/2012 17:26

Yaptığınız yayın anlayışını takdirle takip ediyorum, bu başarının tesadüf olmadığına inancım tamdı şimdi daha da pekişti. Sizleri yürekten kutluyorum.
Misafir - samet

     24/08/2012 08:05

sizleri çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum.
Misafir - misafir ayten

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası