• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam422
Toplam Ziyaret12911815

Üyelerine İftar

 

Aktif eğitimciler Sendikası üyeleri iftarda buluştu. Yeni kurulan Aktif eğitimciler sendikası Viranşehir’deki üyelerini iftarda bir araya getirdi. İftar yemeğine üyelerinin yanı sıra İlçe Millet Eğitim Müdürü Ömer Sağır, şube ve okul müdürleri katıldı.

Aktif eğitimciler sendikası Viranşehir Temsilcisi Ali Can Halefoğlu sendikalarının yeni kurulmuş olmasına rağmen Viranşehir’de 105 üyeyi bulduklarını belirterek Şanlıurfa’da bini, Türkiye’de ise 15 bini bulduğunu söyledi. İki aylık geçmişe rağmen sendikalarına ilginin gittikçe arttığını ifade eden Halefoğlu iftar yemeği ile üyelerinin tanışıp kaynaşmasını sağlamak olduğunu dile getirerek şunları söyledi: “ Sendikamızın kuruluş amacı eğitim çalışanlarının ekonomik, sosyal, kültürel ve mesleki hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek üzere yasal düzenlemelerin yapılmasını sağlamaktır. Öğretmenlerin özlük haklarının savunulması, eğitime kalite getirmek başlıca görevimizdir. Sendikamız yıl içerisinde üyelerimize ve eğitim camiasına eğitim ile ilgili konferans, panel, seminer, sempozyum ve özel etkinliklerimiz olacaktır. Bu iftar arkadaşlarımız ile ilk beraberliğimiz oldu. Sendikamız devlet ve millet kaynaşmasını sağlamak, toplumsal barışı tesis etmek için gayret gösterecektir.”

İftar yemeğinde kendilerini yalnız bırakmayan başta milli eğitim müdürü Ömer Sağır ve üyelerine teşekkür eden Aktif eğitimciler temsilcisi Ali Can Halefoğlu,  üyelerinin ve eğitim çalışanlarının gelişimine katkıda bulunmak amacıyla sosyal, kültürel ve mesleki faaliyetlerinin devam edeceğini söyledi.       17.08.2012



1867 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası