• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam732
Toplam Ziyaret12912572

Şanlıurfa'ya İlk Kez Kadın Vali Yardımcısı Atandı

 

      İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi kapsamında Avanos Kaymakamı Aylin Kırcı Duman, Şanlıurfa Vali Yardımcılığına atandı, 5 ilçenin de kaymakamı değişti.

Kararnameye göre, ilk defa bir kadın vali yardımcısı Şanlıurfa'da görev yapacak. Nevşehir'in Avanos Kaymakamı Aylin Kırcı Duman, Şanlıurfa Vali Yardımcılığı görevine atandı.

     Siverek, Halfeti, Akçakale, Harran, Bozova ve Ceylanpınar ilçelerinin kaymakamları da değişti.    Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, Siverek Kaymakamlığına, Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ise Muratlı Kaymakamlığına atandı.     Gönen Kaymakamı Mehmet Keklik, Halfeti Kaymakamlığına, Halfeti Kaymakamı İsmail Çiçek ise Van'ın Özalp Kaymakamlığına atandı.

 

     Ömerli Kaymakamı Selami Yazıcı, Harran Kaymakamlığına; Harran Kaymakamı Mehmet Keçeli ise Sivaslı Kaymakamlığına atandı.

 

     Bir süredir Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik'in vekaleten yürüttüğü Bozova ilçe kaymakamlığına ise Doğanşar Kaymakamı Recep Öztürk atandı.     Akçakale ve Ceylanpınar kaymakamları ise vali yardımcılığı görevine atandı.

 

     Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl Rize Vali Yardımcılığı görevine atandı. Aygöl'ün yerine ise Nurhak ilçesi Kaymakamı Eyüp Fırat atandı.     Ceylanpınar Kaymakamı İlker Özerk Özcan da Kilis Vali Yardımcılığı görevine atandı. Özcan'ın yerine ise Bozcada Kaymakamı İbrahim Çenet atandı.  07.08.2012  

urfaolay.com



1961 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası