• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam419
Toplam Ziyaret12902763

, İLK İFTARINI VATANDAŞLARLA AÇTI

 

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in öncülüğünde, Ramazan ayı boyunca Şanlıurfa Valiliği’nin koordinesinde gerçekleştirilecek olan iftar yemeklerinin ilki Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu’nda verildi.

 

Hayati Harrani Mahallesinde yaşayan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine Vali Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gürpınar, daire amirleri, işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

Okunan ilahilerin eşliğinde okula gelen vatandaşlar, iftar yemeğine yoğun ilgi gösterirken, Vali Güvenç’in çağrısı üzerine harekete geçen işadamı Fevzi Önkol verilen yemeğin üstlendi.

 

      Vatandaşlarla birlikte iftarını açan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, ramazan ayının zengin, fakirin, bütün toplumun kaynaşması ve yönetenle yönetilen bir araya gelmesi gereken bir ay olduğunu ifade ederek, devletin bunun idrakinde olduğunu söyledi. Her fırsatı halkla bütünleşmenin bir vesilesi saydıklarını bildiren Vali Güvenç, 30 gün boyunca zengin, fakir, yönetici, muhtar, aileler, çoluk çocuğu bir araya getirmek istediklerini hatırlatarak, “Şu anda birçok işadamının buna destek oluyor. Bir mali külfeti yok. Bugün de 1850 kişiye yemek dağıtıldı bütün aileler geldi. Milletvekilimiz burada, daire amirleri burada, hepimiz burada kaynaştık. Ramazanın ruhuna uygun bir şekilde fakirin, çocukların yüzü güldü. Hepimizin bu ülkenin insanı olduğumuzu, bir arada olduğumuzu vatandaşlarımızla göstermiş olduk. İnşallah aynı şekilde devam edeceğiz. Destek veren tüm Urfalılara içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

      Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gürpınar ise, Ramazan ayının ilk gecesinde, ramazanın ruhunu yaşamalarını sağlayan başta Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç olmak üzere, maddi manevi destek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi. Şanlıurfa’da ilk defa böyle bir etkinliğe katıldığını söyleyen Kasım Gürpınar, vatandaşlarla birlikte iftar açmanın kendisi için çok büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu kaydetti.

     Öte yandan bugün Eyüpkent ve Yenice Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar için Şanlıurfa Valiliği tarafından Eyyübiye İmam Hatip Lisesinde iftar yemeği verilecek.  21.07.2012



1880 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası