• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam492
Toplam Ziyaret12903269

Açılış Hilvan'da

 

 

  

        Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Hilvan İlçesi’ne bağlı Ağılmus Köyü’nde yaptırılan Camii, Taziye evi ve lojmanın açılışını gerçekleştirdi.

       Aynı zamanda Adana Vali Yardımcısı olan Mehmet Ali Özkan’ın doğup büyüdüğü köy olan Ağılmus Köyü’ndeki Fatıma-i Zehra Camii’nin açılışına Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra, Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyüp Nebi Belde Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun,  İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu, daire amirleri ile Ağılmus Köyü sakinleri katıldı.

      Açılış töreninde bir konuşma yapan Adana Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özkan, yeni yapılan cami ve müştemilatı hakkında bilgi vererek, açılışa katılan Vali Güvenç ve beraberindekilere teşekkür etti.  Caminin imarında bütün köylülerin büyük bir özveri ile çalıştığını anlatan Mehmet Ali Özkan, yapılan camii ve beraberindeki tesislerle birlikte köylerinin çehresinin değişeceğini söyledi.

      Vali Celalettin Güvenç, tesisi köylülerin, çocuk çoluğuna dinini, diyanetini, ahlakı, milli değerleri öğretmek amacıyla yaptığını söyleyerek, “Böyle güzel bir eserin ortaya çıkmasına katkı sağladığı için Ağılmusluları kutluyorum. Güzel bir evlat yetiştirmişsiniz: Mehmet Ali Özkan. Bizim meslektaşımız. Adana’da hizmet ediyor, etmeye devam edecek. Aile olarak, köylüler olarak ve kaymakamlığımızın da desteğiyle böyle bir eser ortaya çıktı. Hep söylüyorum çoluk çocuğumuza bu güzel eserlerimizi göstermemiz lazım. Çalışan, çabalayan, üreten, öğreten, iş sahibi, okul sahibi; güzel insanları örnek göstermemiz lazım. Bu memleketin ihtiyacı çalışmaktan, inancına sahip çıkmaktan geçiyor. Bu memleketin kurtuluşu hoşgörüden, kardeşlikten, barıştan geçiyor. Hilvan’ımız da bu konuda güzel bir örnektir. Belediye başkanı, il başkanı, vali muavini çıkartıyor. Çok güzel insanlar yetiştiriyor. Bunlarla gurur duyuyoruz. Bu örnekler çoğaldıkça bilesiniz ki memlekette huzur, zenginlik, hoşgörü artacak. Çocuk çoluğumuz cahil kalmayacak, inancına sahip çıkacak ve bu ülkeyi inşallah hep beraber dünyanın sayılı ülkelerinden biri haline getireceğiz” dedi.  

      Hafta içi hafta sonu, gece gündüz demeden çalıştıklarını anlatan Vali Güvenç, bu çalışmaların sonucunda, memleketin parasının bereketlenip, imkânlarının artığını söyledi. Türkiye’nin yolunun açık ve aydınlık olduğunu ifade eden Vali Güvenç, “Her alanda yatırım yapıyoruz. Köy yoluna, eğitime, dini tesislere yatırım yapıyoruz. Şehirlerimizi daha yaşanılır hale getirmeye çalışıyoruz. İnanılmaz bir gayret içerisindeyiz. Sizlerin iradesi, duası da bu işin lokomotifidir. Sizlerin iradesi, duası olmazsa; sizlerin gayreti olmazsa, son 10 yılda Türkiye bu kadar değişime uğramazdı” şeklinde konuştu.

     Caminin yapılmasında emek veren herkese teşekkür eden Vali Güvenç’in konuşmasının ardından İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu da bir konuşma yaptı. Tahiroğlu camilerin önemini anlattıktan sonra caminin açılışı öncesi dua ve Kur’an-ı Kerim okudu. Okunan duaların ardından caminin açılışı yapıldı.   15.07.2012



1640 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası