• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam138
Toplam Ziyaret12911531

İstanbul İhracatçı Birlikleri, AA Finans Haberleri Müdürü Ali Bayaslan'ı ihracata katkılarından dolayı ödüle layık gördü

 

 

Bayaslan, ödülünü Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın elinden aldı
 
 İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB) Anadolu Ajansı Finans Haberleri Müdürü Hemşerimiz Ali Bayaslan’ı ihracata katkılarından dolayı ödüle layık gördü.
İİB'nin, ihracata katkı sunan şirket ve gazetecileri ödüllendirdiği ''En Başarılı İhracatçılar Ödüllendiriliyor'' organizasyonu Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla Cemile Sultan Korusu'nda gerçekleştirildi.
Ödül töreninde Ali Bayaslan ihracata sunduğu katkıları dolayısıyla İİB tarafından ödüle layık görüldü. Bayaslan ödülünü Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın elinden aldı.
Bakan Çağlayan, törende yaptığı konuşmada, 135 milyar dolarlık ihracatı Türkiye'ye yaşatmış, 135 milyar dolarlık ihracatı sadece ihracat olarak değil, yapmış olduğu ihracat ile Türkiye ekonomisini büyütmüş, geliştirmiş ve dünyada Türkiye üzerine dikkatleri çeken bir hamle ile ihracat ile ilgili bir töreni gerçekleştirdiklerini söyledi.
Türkiye'nin, geçen yıl 135 milyar dolarlık ihracatı gerçekleştirirken bunu gül bahçesinde yapmadıklarını, bunu dünya ekonomisinin son 100 yıldaki küresel krizin etkileri devam ederken yaptıklarını vurgulayan Çağlayan, ''İhracatımızın yarısına yakınını yapmış olduğumuz Avrupa'da halen devam eden ekonomik zorluğa ve sıkıntıya, ihracatımızın yaklaşık dörtte birini yaptığımız Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkelerinde devam eden siyasi ve ekonomik krize rağmen, yani ihracatımızın dörtte üçünü yaptığımız pazarlardaki ateş çemberine rağmen, biz cumhuriyet tarihimizde, 135 milyar dolarlık ihracat ile birlikte altın harflerle yeni bir ihracat rekoru yazdık'' şeklinde konuştu.
-TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi-
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ise, bu yılki hedeflerinin 150 milyar dolar ihracat gerçekleştirebilmek olduğunu söyleyerek, '' Dünyadaki ve Avrupa'daki krize rağmen ihracatımızı yüzde 3,5 artış oranıyla artırarak Türkiye'ye müjdeli bir haber verdik. Açıklanan ilk çeyrek büyüme rakamında ihracatçılar önemli bir başarının altına imza attı. İhracatçıların büyümeye yüzde 4,5'luk bir katkısı var ki bu rakam bu yıl son derece önemli. İhracatçılarımız Türkiye'nin büyümesine büyük katkı sağlayacak. Bundan sonraki çalışmalarda cari açığın azalmasına hem de Türkiye ekonomisinin büyümesine katkı sağlayacağız'' dedi.  09.07.2012
 


1617 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası