• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam238
Toplam Ziyaret12902582

“Sonsuz affın müjdelendiği fırsatlar gecesi.”

 

 

      04 Temmuz 2012 Çarşamba’yı Perşembe’ye bağlayan gece, Berat Kandilini idrak edeceğiz. Berat Gecesi, bizlere Ramazan Ayını müjdeleyen mübarek gecelerin sonuncusudur. Berat gecesi, İlahî rahmetin coştuğu gecedir

      Berat Kandil’inin Rabbin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kâinata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğrettiği gecedir.

      Af ve mağfiret çağrısının daha da yoğunlaştığı bu gecede Yüce Rabbimizin davetine icabet ederek ülkemiz, bütün Müslümanlar ve insanlık için dua ve niyazda bulunalım. Görev ve sorumluluklarımızı yeniden hatırlayalım. Birbirimizin kusur ve hatalarını örtmeye, güzellikleri öne çıkarıp paylaşmaya çalışalım.

      Yüce Allah’ın Kur’an-ı Kerim’deki; “De ki: ‘Ey kendilerinin aleyhine aşırı giden kullarım! Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz Allah bütün günahları affeder. Çünkü O, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.”(Zümer, 39/53) müjdesinin farkına vararak, ümitsizliğe kapılmamalı, bağışlama ve bağışlanma duygularımızı güçlendirmeliyiz.

     El ele, gönül gönüle fikir birliği yaparak huzur ve mutluluğu yakalamış cennet misali bir ülkeye, okuyarak, okutarak, çalışıp kazanarak, yaşayarak ve yaşatarak muasır medeniyetler seviyesine ulaşmış Türkiye’ye kavuşmanın duasını yapalım.

    Mübarek Berat gecesinde;  bize sunduğu eşsiz iklimde beratımızı almamıza vesile olacak olan Yüce Rabbimizin ilahi mesajına gönül vermekle, efendimizin eşsiz öğütlerine ve üstün ahlakını kendimize örnek almakla mümkün olacağının bilinci ile tutum ve davranışlarımızı yeniden gözden geçirmek için bir fırsattır.

     Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin Berat Kandilini kutlar, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını Yüce Rabbimizden temenni ve niyaz ederim.  04.07.2012

 



1520 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
Hava Durumu
Saat
Site Haritası