• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi24
Bugün Toplam215
Toplam Ziyaret12911209

Viranşehir

 

     Şanlıurfa Cezaevinde yanarak hayatını kaybeden Mehmet Emin Gerçek’in evine bir ziyarette bulunan Şanlıurfa Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Abdulkerim Gök, Halil Özcan, Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, Eyyup Nebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, Zirrat Odası Başkanı Bahri Ekinci ile diğer yetkililer katıldılar.

     Gördükleri manzara karşısında çok şaşıran heyet aileye yardım sözü verdi. 13 kişilik ailenin reisi de cezaevinde bulunuyor. Gerçek ailesinin yaşadığı yer göçerlerin bulunduğu alan. Burada ne yol nede elektrik bulunuyor. Barındıkları yerde bir misafir odası ve mağaradan oluşan mutfakları bulunuyor. Afrika’nın Somali’sini andıran yaşam koşulları gelen heyetin gözünden kaçmadı. Boynuna cezaevinde yanarak ölün oğlunun resmini taşıyan anne gözyaşları içinde heyetten yardım istedi. Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan aileye yardım için Vakıf Müdürünü görevlendirdi. Oldukça ilkel koşullarda yaşayan ailenin dramı yürek yakmaya devam ederken Milletvekilleri aileye yardımcı olmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söylediler. Ailenin küçük bireyleri ‘’Biz babamızı istiyoruz, ne olur bize babamızı gönderin’’ sözleri duygulu anların yaşanmasına sebep oldu. Orada yaşayan diğer köylüler Gerçek ailesinin yaşam dramını gelen konuklara uzun uzun anlattılar. Milletvekili danışmanları ailenin durumunu tutanaklar halinde yazdı. Şimdi Gerçek ailesi kendilerine yapılacak yardımı bekliyorlar.

     BİZİM GAZETE olarak mahsullerin kalktığı bir dönemde zekatını vermek isteyen çiftçilere bu aileye yardım etmeyi öneriyoruz.   bizimgazete63.com  28.06.2012



2247 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası