• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam17
Toplam Ziyaret12909351

“GAZZE’DE BİR EVİNİZ OLSUN”

 

       İHH İnsani Yardım Vakfımız; dönemin en büyük sıkıntılarını yaşayan Gazze’li kardeşlerimiz için, değerli bir projeye sizlerin desteği ile imza atmak istemektedir. Evlerini kaybetmiş kardeşlerimizin barınma sorununu gidermek üzere “Gazze’de bir eviniz olsun” projesine halkımızın desteklerini bekliyoruz.

      Proje kapsamında, 2008 yılında Gazze’ye açılan savaş neticesinde evsiz kalan 1300 kişiye barınak sağlayacak, 80 ve 100 metrekarelik iki farklı tipten oluşan 200 konut inşa edilecektir. Simetrik şekilde yan yana dizilmiş 10 tane bina olarak tasarlanan projedeki binaların her biri 5 kattan oluşacaktır.  Konutların inşa edileceği arsa, Filistin İmar Bakanlığı tarafından vakfımıza tahsis edilecek; projenin yürütülmesi ve denetimi de anlaşmalı bir Mühendislik-Danışmanlık şirketi tarafından gerçekleştirilecektir. Proje dâhilinde inşa edilecek konutların metrekare maliyeti 275 Amerikan Doları olarak hesaplanmıştır. Dolayısıyla 100 metrekarelik evlerin maliyeti 27.500; 80 metrekarelik evlerin maliyeti 22.000 Dolar olacaktır. İnşa edilen evlerin tahsisinde toplumun en yoksul ve savaş nedeniyle en çok mağduriyet yaşamış kesimlerine öncelik tanınacaktır.

 

PROJENİN AMACI :

       Bu projenin gerçekleştirilmesiyle savaşta evleri yıkılan ve yeni bir ev sahibi olma imkânları bulunmayan binlerce aileden 200’üne, onurlu ve huzurlu bir yaşam sürdürebilecekleri birer yuva temin edilmiş olacaktır. Ayrıca proje kapsamında binlerce gence iş olanağı sağlanılması beklenmektedir. Bu ve benzeri çalışmaların yaygınlaşmasıyla Gazze’de son yıllarda gittikçe artan ve %60’lara varan işsizlik oranlarında düşüş gözlenecektir. Aynı zamanda bu proje sayesinde yaklaşık on yıldır sekteye uğramış olan inşaat sektörüne eğitimli ve tecrübeli işçiler kazandırılmış olacaktır. Her şeyden önemlisi, Gazze topraklarında yükselecek bu binalar, uygulanan haksız ambargonun bir işe yaramadığının kanıtı olarak Filistinlilere ve direnişe moral kaynağı olacaktır. 

 

NASIL BAĞIŞTA BULUNULUR :

      Projemize destek vermek isteyen kardeşlerimizin bizimle irtibata geçmeleri (Esentepe Mah. 299.sk. No:7/1 Şanlıurfa  - Tel: 0535 498 3 912)  veya şu yolları izlemeleri gerekmektedir;

     Bu çalışmaya tüm halkımızın desteğini bekleriz.  Bağışlarınızı şu üç şekilden biriyle yapabilirsiniz.

 1- İnternette www.ihh.org.tr adresinden ONLİNE BAĞIŞ bölümünden ” Gazze Acil Yardım” seçeneğini seçtikten sonra,  Bağış Notuna: ”Gazze’ye Konut Projesi için” ibaresini yazıp kredi kartıyla istediğiniz bağışı yapabilirsiniz.

 2- Şu bankaların (Kuveyt Türk - Türkiye Finans - Bank Asya - Albaraka - Ziraat Bankası - Vakıf Bank) birine giderek  “İHH İnsani Yardım Vakfı hesabına bağış yapacağım” deyin.  Dekontunuzun Açıklama kısmına “Gazze’ye Konut Projesi için”  yazdırın.

3- PTT Şubelerinin birine giderek İHH Posta Çeki Hesabı olan 1605451 nolu hesaba Bağışınızı yapın ve açıklama “Gazze’ye Konut Projesi için”  yazdırmayı unutmayın.

 

Behçet ATİLA

İHH İnsani Yardım Vakfı

Şanlıurfa İl Tems.



1325 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası