• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam844
Toplam Ziyaret12913452

SAĞDUYUSUNDAN DOLAYI URFALILARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

     Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu ile birlikte Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevi'nde hafta sonu çıkan yangında yaşamını yitiren tutuklu ve hükümlülerin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

     İlk olarak Bamyasuyu Mahallesindeki Yeni Arabi Taziye evine giden Vali Güvenç ve Milletvekili Eyyüpoğlu, Kaya ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

      Vali Güvenç ve beraberindekiler, daha sonra kent merkezindeki 7 taziyeyi daha ziyaret ederek, olayda hayatını kaybeden tutuklu ve hükümlü yakınlarına baş sağlığı diledi.

      İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’nun da eşlik ettiği taziye ziyaretlerinde ailelerle görüşen Vali Güvenç, hayatını kaybeden 13 kişinin yakınlarına taziye ziyaretinde bulunduklarını söyledi.  Olayda hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet dileyen Vali Güvenç konuşmasına şöyle devam etti; “Ailelerine başsağlığı diliyorum. Hepsinin çok büyük üzüntü içerisinde olduğunu gördük, aynı şekilde bizimde üzüldüğümüzü onlara belirtik. Acılar paylaşıldıkça azalır bildiğiniz gibi, bu işin takipçisi olduğumuz belirttik. Çok memnun oldular ben Urfalıların sağduyusuna da teşekkür ediyorum. Ölenlere de bir kere daha rahmet diliyorum, bütün ailelere de sabırları için teşekkür ediyorum. İnşallah bir daha böyle üzücü olaylar bu memlekette yaşanmaz diye temenni ediyorum'' dedi.

     Milletvekili Eyüpoğlu'da hayatını kaybeten vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyerek şöyle devam etti; “Acıları paylaşmak için sayın Valimle birlikte taziye evlerini dolaştık. Bu durumu istismar edenler var, üzerine oyun oynamak isteyen var, Urfalı bu oyunlara gelmez. Urfalı geçmişte nasibini almış ikinci kez bu oyunlara girmez” dedi.

     Yunus Emre Taziye Evinde Vali Güvenç ve Milletvekili Eyüpoğlu ile görüşen Mehmet Arslantay'ın dayısı Mehmet Akbayır ise, kendilerini yalnız bırakmadıklarından dolayı Vali Güvenç'e ve Seyit Eyyüpoğlu'na teşekkür ederek, bu olayın net bir şekilde aydınlatılacağına inandıklarını bildirdi. 20.06.2012

 

 



1555 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası