• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam235
Toplam Ziyaret12912843

OKULUMUZ KAPANMASIN

 

       Geçen hafta Bizim Gazete tarafından gündeme getirilen Viranşehir Yibo ile ilgili haber o okulun velileri arasında ve halk nezdinde büyük yankı oluşturdu.

     Gazetemiz tarafsız ve objektif anlayışı istinaden geçen hafta yaptığı Viranşehir Yibo ile ilgili habere Viranşehir Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen açıklamayı aynı yerde haber yaptı. Yapılan açıklama teknik bilgilerden ibaret olduğu görülünce gazetemiz bu defa öğrenci velileri ile görüştü. Tarla başında Kürekçi olarak çalışan Ali Çağın, Hasta ve çalışamayacak durumda olan 10 nüfuslu Ali Akgül ile çalışan bir kadın olan ve bu yüzden çocuklarını Viranşehir Yibo’da okutan Asya Akman ile görüşen gazetemiz onlardan görüş aldı. Ali Çağın’’Ben tarlada kürekçilik yapan biriyim. Çocuklarımı Yibo’ya göndermek mecburiyetindeyim. Benim evim tarla başında özellikle kışın tarladan geçmek imkansız olduğundan ben çocuğumu Yibo’ya gönderiyorum. Çocuğumu taşımalı almıyorlar, bu durumda olsa bile her gün çocuğum 3 – 4 KM yol yürümesi gerekir. O tarladan kışın helikopterle bile çocuğumu alamazlar. Viranşehir Yibo’nun kapanmaması için gerekirse Milli Eğitim Bakanına, Sayın Başbakanımıza dilekçe yazarım. Yada çocuklarımı gönderme imkanım yok’’dedi. Ali Akgül ise’’Ben hasta biriyim, 10 nüfusum var. 4 tanesi Viranşehir Yibo’da okuyor. Gelirimiz oldukça düşüktür. Eğer Viranşehir Yibo olmazsa ben çocuklarımı asla okula gönderemem’’dedi. Çalışan bir bayan olan Asya Akman ise’’Ben dul bir bayanım. Evde tek çalışan benim, bir kızım bir oğlum var. Çalışan biri olduğumdan çocuklarımı ancak Viranşehir Yibo’ya göndermek zorundayım. Bu şekilde okul çocuklarıma sahip çıkmış oluyor ve bende onlara sonuna kadar güveniyorum’’dedi.Viranşehir Yibo’da geçen yıl yaklaşık 400 öğrenci eğitim alıyordu. Okulun kapatılması durumunda bu öğrencilerin sonunun nasıl olacağı ise bilinmiyor.

VALİ GÜVENÇ’’DURUMU İNCELEYECEĞİM’’ Bizim Gazete Veliler nezdinde yaptığı araştırmanın sonucunu Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ile paylaştı. Vali güvenç gazetemize ‘’Bu durumu mutlaka değerlendireceğini ve gereken ne ise onu yapacağını’’ söyledi. Verilen resmi raporlarda tarla başında çalışan işçilerin, fakir fukara vatandaşların, bölünmüş ailelerin ve çalışan insanların durumu göz önüne alınmadığı görüldü. Bu durumda yüzlerce öğrencinin olduğu öğrenildi.

BİRDE HALKA SORALIM: Haber sitemiz olan bizimgazte63.com sitemiz üzerinden kamuoyu yoklaması adına Viranşehir YİBO kapatılsın mı? yoksa Kapatılmasın mı? Yönünde bir anket düzenlendi. Bu şekilde tüm tarafların görüşü alındığı gibi halkından görüşü alınacak.  bizimgazete63.com  20.06.2012      



1454 kez okundu

Yorumlar

Teşekkür     21/06/2012 14:23

Fethi GÜZELSES BEYE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.GÜZELSESİYLE SESİMİZE TERCÜMAN OLDUĞU GİBİ.YÜREĞİMİZE DE TERCÜMAN OLUYOR.Viranşehir ile ilgili sorunları ,ihtiyaçları objektif bir şekilde araştırarak ve ilgili makamlara ileterek bütün STK LARIN YAPAMADIĞINI TEK BAŞINA BAŞARMAKTADIR.Sahi Viranşehir de STK lar Partiler ne iş yaparlar.Çocuklarımızın geleceğinesahip çıkmayacaklar ise o makamları neden işgal etmektedirler.Onutmayalım oturarak başarıl olan tek varlık tavuktur.B de cesaret olarak.Fethi beyi gönülden destekliyor Allah doğru yolda sabit kılsın..
Misafir - Menderes

yibo     21/06/2012 10:02

yibo kapatmakla kimin ekmeğine yağ sürecek.yada kime yaranamak için bunu yapıyor. kime rant sağlacaksa yüreli ise açıklasın.o kadar viranşehiri düşünüyorsa nerde anadolu arsası niçin alındı....niye yapılmıyor o zaman alındığızan beş para etmeyen arsa triyolarla alındı.şidimdi satılsa opara etmez.neden devleti zarara uğratınız.şimdi gelmisiniz yetimlerin ve yoksulların okuluna gözdiktiniz.bu sefer devletin yurtlarını ve paysoları okulunu kime peşkeş çekeceksiniz.zaten bütün güzel sanat okulunu okuyor.
Misafir - yusuf tekin

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
Site Haritası