• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam640
Toplam Ziyaret12913248

Yetki Açıklaması

 

 

    688 sayılı sendikalar yasasının öngördüğü 2 yılda bir yetkili sendika belirleme sürecinde üye sayısı en çok olan sendika yetkili sendika olur hükmü ile ilçemizde yapılan sendikalı öğretmen sayısında EĞİTİM SEN 396, EĞİTİM BİR SEN 379, TÜRK EĞİTİM SEN 159, TEÇ SEN 25 AKTİF EĞİTİM SEN 13 ANADOLU EĞİTİM SEN 9, EĞİTİM İŞ 7 sonuçlarıyla Viranşehir’de 2 yıllığına yetkili sendika (EĞİTİM VE BİLİM EMEKÇİLER (EĞİTİM SEN)) olduk. 
Gerek gerçek bir mücadele anlayışıyla eğitim emekçilerin özlük, ekonomik ve sosyal hak hukukunu koruma geliştirmede, gerekse de yaptığımız eylem etkinlikler ve muhalif duruşumuzla bu sonucu elde ettik.
İlçede başarılı sonuçlar almamızda gerekli çabayı gösteren Eğitim Sen aktivistlerine yönetim kurulu olarak teşekkür eder ilçemizde eğitim emekçilerin her koşulda kendi koşullarının iyileştirilmesi istendik bir seviyeye gelinmesi için sendikalı –sendikasız, üye -üye olmayan farkı gözetmeksizin hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu anlamda hem yetkili hem de etkili sendikalı çizgimizde duruşumuzda net olacağımızı kamuoyuna deklere ederiz.
Değerli basın emekçileri ilçemiz eğitim olarak çok fakir bir konumdadır, bunun en büyük göstergeleri gerek bölgesel gerek de ülke genelindeki yarışmalar, sınavların sonuçlarıdır. Günden güne ilçede geçmişte olduğu gibi bu gün de en etkili stk olarak büyümemizde gelişmemizde rahatsız olan bazı çevreler bizim doğrularımızla baş edemediklerinden hile komplo ellerindeki bürokratik güçle üyelerimiz üzerinde baskı sindirme korku histerileri oluşturma girişiminde bulunmaktadırlar.
En son Alo 147 ihbar hattına yapılan ve astı astarı olmayan şikayetlerle ki şikayetin kim tarafından yapıldığı meçhul olan bir konuda en güzide eğitim emekçileri olan üyelerimiz soruşturmalara maruz kalmaktadır. Üyelerimizin başarı durumları çalışma şartlarının imkan bakımından zor olmasına rağmen okullarındaki eğitim politikaları ile yetiştirdiği başarı profilleri gıpta ile bakıldığı bir konumdayken bu konum itibari ile ödüllerle kendileri motive edilmesi gerekirken sendikal kimliklerinden dolayı bu tür komplo kurmaca oyunlarla soruşturmalara tabii tutulması kabul edilebilecek bir durum değildir.
Bu tür oyunlarda rol alan kişi kurum ve kuruluşlara diyoruz ki biz KESK EĞİTİM SEN olarak yüzyıllık bir geleneğe sahibiz, bizim bir mücadele anlayışımız vardır. Bu tarzı yaklaşımları deşifre etme bertaraf etme gücüne sahibiz. Kurduğunuz Ali Cengiz oyunlarda kendinizi ancak cürümünüz kadar yer yakarsınız 
Yaşasın KESK yaşasın EĞİTİM SEN yaşasın örgütlü mücadelemiz.  17.06.2012


1705 kez okundu

Yorumlar

     18/06/2012 08:45

Aynaya bakarak aynadakinin oynadığı oyunları tarif etmeye çalışmışsınız ama eksik tanımlama. İnsanlara çamur atma,müfetişlere ısmarlama dosya hazırlatma,çirkin kumpaslar kurma,insanların inancıyla uğraşma,bozuk inançları yaygınlaştırmaya çalışma ve dahası siz buzunuz. Başkalarını suçlayarak dikkatleri başka yerlere çekemezsini. Bu sizin herzeman uyguladığınız yöntem olduğu için malesef kimse kanmıyor. Kendinizi tanıyabildiniz mi?
Misafir - Sertaç

     18/06/2012 08:15

kuru,bayatlamış,son kullanma tarihi geçmiş söylem ve sloganlarla bir şey yapılamayacağını öğrenemediniz mi? siz hep muhalefette kalmalısınız. bu şekilde daha iyi bir rol oynarsınız. ama aynı amaçlara hizmet eden kesimler size bayağı yardımcı oldu. aslında onlara kızmalısınız.
Misafir - alii

niye kızdınız     17/06/2012 22:56

Defalarca haykırdık ama siz hiç duymak istemediniz, başka şeylerle uğraşıyordunuz
Misafir - bir veli

     17/06/2012 21:54

kuru kuru eleştireceğine sessiz kalmasaydın bugüne kadar...
Misafir - eğitim

biz hiç görmedik     17/06/2012 17:16

sizin cürmünüzü eğitim alanında pek görmedik. Eğer eğitimde başarısız olduysak bunda sizinde payınız çok. Başka işlerle uğraşmayı bir an önce bırakında şu eğitimimizle uğraşın bi zahmet
Misafir - bir veli

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası