• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam373
Toplam Ziyaret12912981

Viranşehir'in Menfaati İçin Bu Sorumluluğu Aldım

 

 

 

 

 

 

       Son yapılan Şanlıurfa Ak Parti İl Kongresinde yönetim kurulu üyeliğine sürpriz bir şekilde atanan İbrahim Keleşabdioğlu süreci sadece Bizim Gazeteye değerlendirdi.

 

 

 -Güzelses: Sayın İbrahim Keleşabdioğlu öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz. Viranşehir için sürpriz oldu. Bize kendinizi tanıtır ve süreci bizimle paylaşır mısınız?

-İbrahim Keleşabdioğlu: Sayın Güzelses öncelikle bana böyle bir fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten gazetenizi çoktan beri takip ediyor takdirle karşılıyorum. Sizde bizim gibi memleketin sorunlarına odaklanmış ve bu memleket için çırpınan insanlardan birisiniz. Ben 1982 yılında Viranşehir’de doğdum. İlk ve Orta öğrenimimi burada tamamladıktan sonra Lise ve Üniversiteyi dışarıda tamamladım. Doğuş Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden mezun oldum. Evli ve 1 çocuk babasıyım. Aslında 2002 yılından bu yana siyasetin içindeyim. Pasif bir şekilde siyaset yapıyordum. İstanbul’da Şanlıurfa’da ve Viranşehir’de siyaseti hep dışarıdan takip ettim. Çok güzel gözlemlerim oldu. Bu benim için gerçekten de iyi bir deneyim kazanmama neden oldu.

-Güzelses: Peki İl yönetimine seçilmeniz nasıl oldu.?

-Keleşabdioğlu: Bu soruyu inanıyorum birçok kişi merak ediyor. Teklif bana genel merkezden geldi. Bende bunca yıllık pasif Siyaset stratejimi değiştirip aktif olarak rol almak ve bu taşın altına bende elimi sokmak istedim ve teklifi kabul ettim. Bunu kabul etmemde ki neden hem Ak Parti’nin siyasi anlayışı, hem Viranşehir’e olan sevgim hem de artık birikimlerimi ortaya koyup Şanlıurfa için yapılabileceklerin en iyisini yapmak içindir.

-Güzelses: Bu kadar zaman beklemenizin amacı neydi?

-Keleşabdioğlu: Sayın Güzelses sizde takdir edersiniz ki yeni yetişen meyve aslının tadını vermez. O meyvenin biraz daha olgunlaşıp kıvamını alması ve o meyveden tadanların bu tattan memnun kalması gerekir. Onun için ben daha çok dışarıdan edindiğim tecrübeler ile siyaset hayatına atılmak istedim. Uzun bir süredir de bunu yapıyordum.

-Güzelses: Peki, şimdi hedefiniz ne?

-Keleşabdioğlu: Öncelikle hedefim doğduğum, yetiştiğim ve vefa borcumun olduğu Viranşehir’e yapılabileceklerin en iyisin yapmaktır. Aynı şekilde Şanlıurfa içinde geçerli. Bunun için her şey plan dahilinde olmak üzere bir yol haritası çizeceğim. İl yönetimi içinde ki pozisyonum belli olduktan sonra önce Viranşehir teşkilatını ziyaret edeceğim. Ardından resmi kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret edeceğim. Çok önemsediğim Sivil toplum kuruluşlarını ve oda başkanlarını ziyaret edeceğim. Her kesin ve her kesimin görüşünü alacağım. Eksik görülen ve yapılması gereken ne varsa yapmaya çalışacağım. Bunun için kendimi hazır görüyorum.

-Güzelses: Yani bu konuda kararlısınız?

-Keleşabdioğlu: Nasıl kararlı olmayayım. Siyasetin içinden gelen biri olarak son zamanlarda Viranşehir’e yapılan hizmetleri görüyorum. Bunu daha nasıl ileriye götürebiliriz olmanın derdindeyim. Günübirlik siyasi manevralar ile değil, insan odaklı, kalıcı ve sürdürülebilir hizmet anlayışı içinde olacağım. Hemşerilerimin nasıl bir hizmet ihtiyacı içinde olduğunu biliyorum ve bu yönde çözüm odaklı projeler ile hareket edeceğim.

-Güzelses: Peki sayın İbrahim Keleşabdioğlu, gazetemize verdiğiniz röportajdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz istedik ki İbrahim Keleşabdioğlu’nu halkımız tanısın, şimdilik sorularımız bu kadar. Son olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı?

-Keleşabdioğlu: Öncelikle size bir kez daha teşekkür ederim. Yönetime girdiğim andan beri beni takip etmeniz sizin işinizi nasıl bir ciddiyetle yaptığınızı gösteriyor. Bizler çalışacağız, eksiğimiz olacaktır ama sizin gibi duyarlı basın mensubunun bizi yapıcı bir şekilde eleştirmesi bizlerin önünü açacaktır. Buda Viranşehir’imize daha iyi bir hizmet için fırsat olacaktır. Bana bu fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sizin aracılığınız ile tüm Viranşehir halkına selam, saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.   bizimgazete63.com  14.06.2012



4867 kez okundu

Yorumlar

tebrikler     30/09/2012 12:42

ibrahim kardeşim mütevazi ve yardımsever kişiliğiyle viranşehirimize güzel hizmetler getirecektir başarılarının devamını diliyoruz
Misafir - sıradan

tbr     15/06/2012 17:53

başarılarının devamını dilerim.Yolun açık olsun kardeşim
Misafir - ferhat keleşabdioğlu

tebrik     15/06/2012 08:35

İbrahim sana çok yakışır ve söz verdiyin görevleri yapacağından şüphem yok Sana Başkanlık Yakışır Allaha emanet ol Yolun açık olsun
Misafir - Halil KAHRAMAN

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası