• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam482
Toplam Ziyaret12913090

AĞUSTOS SONUNDA DUBLE YOL OLARAK HİZEMET VERECEK”

 

Hilvan ilçesinde incelemelerde bulunan ve çeşitli açılışlar gerçekleştiren Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç daha sonra Ceylanpınar ilçesine hareket etti.

Duble yol çalışmalarının devam ettiği Viranşehir Ceylanpınar yolu üzerindeki yol çalışmalarını inceleyen Vali Güvenç burada Diyarbakır Karayolları Bölge Müdürü Şamil Gülen’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yol yapımı sırasında işçilerle de sohbet eden Vali Güvenç yol yapımını üstlenen yüklenici firmanın müteahitiyle de görüşerek çalışmaların hızlandırılmasını istedi. Güvenç, burada yaptığı konuşmada çalışmaların tüm süratiyle devam ettiğini ve İnşallah Ağustos ayı sonunda Viranşehir Ceylanpınar karayolunun duble olarak hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Vali Güvenç’e, Viranşehir Kaymakamı Muhammet Lütfi Kotan, GAP İdaresi Başkanı Saadrettin Karahocagil, Harran Üniversitesi Rektörü İ. Halil Mutlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve ilgili daire amirleri eşlik etti.

Ceylanpınar’da Çatom’u Yılsonu Etkinliğine katıldı

Viranşehir Ceylanpınar yolundaki çalışmaların ardından Ceylanpınar İlçesi’ne geçen Vali Celalettin Güvenç ve beraberindekileri İlçe Kaymakamı İlker Özerk Özcan ve ilçede görev yapan daire amirleri karşıladı.

Ceylanpınar Çok Amaçlı Toplum Merkezinin yılsonu etkinliklerine Vali Celalettin Güvenç, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, İlçe Kaymakamı İlker Özerk Özcan, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala ve kursiyerler katıldı.

Burada bir konuşma yapan Vali Celalettin Güvenç, devletin 75 milyon vatandaşını kucakladığını, Türkiye’nin her yerine hizmet götürdüğünü belirterek, Viranşehir ve Siverek’te yapılan yeni hastanelerin önemini anlattı. Yapılan yatırımlarla çocukların daha rahat okuyacağını ve yaşayacağını ifade eden Vali Güvenç, kadınlar ve çocukların okuması, okuma yazma imkânlarının geliştirilmesi adına SODES projeleriyle Şanlıurfa’da 45 milyon TL para harcandığını söyledi.

Konuşmaların ardından kursiyer bayanlarla sohbet eden Vali Güvenç, merkezde yapılan verilen kurslar hakkında bilgi aldı.

Gençlerin gitarla yaptığı müzik dinletisini dinleyen Vali Güvenç, burada bilardo ve masa tenisi oynadı.  bizimgazete63.com   13.06.2012

 



1851 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası