• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam219
Toplam Ziyaret12911612

ANKARA’DAN UZANAN YARDIM ELİ

 

 

     Samanyolu İbrahim Avcı İlköğretim Okulu öğrencileri, yaptıkları kermesler ve kendi harçlıklarından topladıkları paralarla kardeş okul Viranşehir Aşağı Sarpın İlköğretim Okulu’nda okuyan 213 öğrenciye okul çantası ve ayakkabı verilirken, okula da bilgisayar sınıfı kurdular.

     Samanyolu İbrahim Avcı İlköğretim Okulundan gelen Hulusi YÜKSEL(Müdür Yardımcısı) Hüseyin AKDAĞ(Beden Eğitimi Öğretmeni) Hakan ZOR(Sınıf Öğretmeni) "Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinin Aşağı Sarpın İlköğretim Okulu ile kardeş okul olduk. Ülkemizin doğu-batı kardeşliğine bir tuğlada biz koymak istedik. Bunu başarabildikse ne mutlu bize." Dediler.

    Açılış törenine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Şube Müdürleri Mehmet TEPELİ, Alaaddin MİLLİ, Ar-Ge Sorumlusu Nurullah KESKİNKILIÇ ile Kültür Bölüm Sorumlusu Erdinç ÇARDAK katıldı. Mehmet TEPELİ yapılan yardımlar için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Samanyolu İbrahim Avcı İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Hulusi YÜKSEL’ e plaket vererek teşekkür etti.

    Aşağı Sarpın İlköğretim Okulu Müdürü Gökhan Özdemir ise "Yardım kampanyası için çalışan Samanyolu İbrahim Avcı İlköğretim Okulu öğrencileri başta olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Öğrencilerin ellerine ve yüreklerine sağlık. Burada da artık birer kardeşleri var. En kısa zamanda bizler de onları ziyaret etmek isteriz.’’ şeklinde açıklama yaptıktan sonra Samanyolu İbrahim Avcı İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Hulusi YÜKSEK’ e plaket vererek teşekkür etti.  08.06.2012  BİZİMGAZTE63.COM

 



4088 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351
Hava Durumu
Saat
Site Haritası