• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam356
Toplam Ziyaret12902700

ÖĞRENCİLERE SPOR MALZEMESİ DAĞITTI

 

Güvenli Hayat ve Güvenli bir Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından “Hayata Dair Bir Adım” Projesi kapsamında il merkezinde 10 okuldan 300 öğrenciye spor malzemeleri dağıtıldı.

Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen spor malzemesi dağıtım törenine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve malzeme dağıtılan öğrenciler katıldı.

Malzeme dağıtım töreni öncesi bir açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, gençlerle gurur duyduklarını ve gençleri çok sevdiklerini belirterek, “Öğretmenleriniz, polis amcalarınız, müdürleriniz ve biz sizleri çok seviyoruz. Sizlerin de iyi insanlar olarak yetişmenizi istiyoruz. İyi öğrenci, iyi sporcu, iyi insanlar; iyi öğretmenler, iyi polisler, iyi hâkimler olmanızı istiyoruz.  Bu güzel amacımız doğrultusunda iyi bir eğitim öğretim sezonunu bitirdik. Okullara gittik, maçlara gittik, spor yaptık, piknik yaptık şimdi tatil zamanı. Bu tatil zamanında çocuklarımız tertemiz yeni kıyafetlerle spor yapsınlar istedik. Bunun için buradayız. Bu programda bu elbiseleri alanlar polis amcalarınız. Bunu onlar düşünüp hazırladı. Biz de sizin bu mutluluğunu paylaşmak için buradayız. Bir sene boyunca sizlere fedakarlık yapan öğretmenlerinize de çok teşekkür ediyoruz. İyi tatiller diliyorum. Tatilde yaramazlık, haylazlık yapmıyor, kavga etmiyoruz. Anne babayı üzmüyor, kitap okuyup, spor yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ise, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün takip ve koordinesinde, Şanlıurfa’da ekonomik, sosyal ve sportif yönden imkânları kısıtlı olan çocukların eğitim gördüğü 10 ilköğretim okulundan 300 öğrenciyi lisanlı sporcu yetiştirmeye yönelik eğitime tabii tuttuklarını belirterek, “Bu gençleri inşallah ileride yıldız olacak aşamaya getireceğiz. Bu kapsamda bu öğrencilerimizin eğitim faaliyetleri sırasında kullanacakları, eşofman ve forma takımı, çanta ile spor ayakkabısından oluşan spor malzemelerinin bugün burada dağıtımını yapacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve beraberindekiler öğrencilere yeni malzemelerini verdi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Vali Güvenç, öğrencilerle birlikte basket atıp, voleybol oynadı.  08.06.2012

 



1406 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası