• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam3
Toplam Ziyaret12908817

İŞTE MESAJ

 

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Pala eğitim öğretim yılı sonunda karne alan öğrencilerimize ve öğrenci velilerimize yönelik bir mesaj yayınladı;

Sevgili öğrenciler,

Bugün 8 Haziran ve siz öğrencilerimizin yaklaşık 10 aydır beklediği yaz tatili başlamış durumda...

Yoğun bir tempodan çıktınız; dersler, sınavlar, notlar, ödevler derken artık bir eğitim öğretim yılı da geride kaldı. Şimdi ders dışı faaliyetlere yoğunlaşacaksınız; gezeceksiniz, oyun oynayacaksınız, bisiklete bineceksiniz, ip atlayacaksınız… Bunlar sizin en doğal hakkınız tabi. Bunlarla birlikte hayatınızın tüm sürecinde kendinizi geliştirin, yeniliklerden uzak kalmayın. Kendi mutluluğunuzu yakalayıp, toplumun mutluluğu için çalışın. Birbirinizi sevin. Ailenize ve çevrenize karşı saygılı olun. Bol bol kitap okuyarak tatilinizi iyi değerlendirin. Önümüzdeki yıllar için hazırlıklarınızı yapmaya da devam edin.

İdeal bir gelecek; kendini sürekli yenileyen, sorunlara çözüm arayan, duyarlı, fedakâr nesillerin ellerinde olacaktır. Böyle nesillerin oluşturacağı toplumun refah seviyesi ne kadar yüksek olursa hayallerimiz de, gerçekleştirmek istediğimiz olaylar da o kadar iyi olacaktır.

Değerli anne ve babalar!

Çocuklarınıza değer verip sevdiğinizi, ilgilendiğinizi, onu dinleyip anladığınızı hissettirmelisiniz. Çocuğunuzun da ailede önemli bir yeri olduğunu unutmayarak, onu önemsediğinizi; korku, kaygı ve üzüntülerini paylaştığınızı; özgüvenini geliştirerek sağlıklı kişiliğe sahip bir birey görmek istediğinizi fark ettirmelisiniz. Ancak bu şekilde çocuklarımız, hedeflediğimiz başarı trendini yakalayacak ve toplumumuzda faydalı birer fert olarak yerini alacaktır.

Bazen başarıyı yakalamak için eksik yönlerimizin de bize yardımcı olduğunu unutmayalım. Yetersiz olan tarafımızı fark edip, onu geliştirerek başarıya doğru gidebiliriz. O açıdan çocuklarımızı sadece ders notları yönünden değerlendirmemek, kişinin çok farklı yeteneklere sahip olduğunu, çocuklarımızın mutlaka bir alanda yetenekli olduğunu unutmamak, onun bu yeteneğini ortaya koyması için çalışmak gerektiğini düşünüyorum.

Kıymetli öğretmenlerimiz!

Bir yıl boyunca çocuklarımız için çalıştınız, çabaladınız. Öğrencilerimize ideal bir şekil vermek için gayret gösterdiniz. Siz de gelecek için bilgili ve ahlaklı bir nesil yetiştirmek için gecenizi gündüzünüze katarak koşuşturdunuz. Birkaç günlük seminer çalışmalarından sonra siz de tatil yapacaksınız. Yeni eğitim öğretim sezonu için dinamik, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde başlamanız için tatili en iyi şekilde değerlendireceğinizi umuyor, tatilinizin hayırlı olmasını diliyorum.  

 

Sevgili öğrenciler!

Sizleri, bu duygularla birer çiçek tohumu olarak ülkemizin ve dünyanın tüm bahçelerine serpiyorum. Bulunduğunuz her yerde sevgiyi, saygıyı, kardeşliği ve barışı yayınız. Ailelerinizle birlikte, sağlıklı, başarılı ve mutlu tatil geçirmenizi diliyor, hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum.

Ahmet PALA

İl Milli Eğitim Müdürü

 



1382 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası