• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam601
Toplam Ziyaret12909935

Bu Çağda Bu Kafa

 

   Adana´da İhsan Sabancı Teknik Kız Meslek Lisesi mezuniyet töreninde okul birincisi olduğu için ödülü vermedi. Ödülünü alamayan öğrenci gözyaşlarını tutamazken müdür ile öğrenciler arasında arbede çıktı, taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

Edinilen bilgiye göre, İhsan Sabancı Teknik Kız Meslek Lisesi mezuniyet töreni, İsmet İnönü Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlendi. Konuşmalar yapıldıktan sonra okulu derece ile bitiren öğrencilere ödül verilmesine geçildi.

Okul birincisi Tuğba Demir (18) ödülünü almak için beklerken okul müdürü Ayla Avşar, başörtülü olduğu gerekçesiyle öğrenciye ödülünü verdirmedi. Demir ne olduğunu anlamaya çalışırken diğer dereceye giren başörtülü öğrenciler Munise Keçeli, Müge Albayrak, Arife Saban´da çağrılmadı. Bu öğrencilerden geride okulu bitiren öğrenciler ise kürsüye çıkarak konuşma yapıp ödüllerini aldı.

'KIYAFETLER OKUL YÖNETMELİĞİNE UYGUN DEĞİL'

Tuğba Demir ve arkadaşları da müdürün yanına giderek neden törende ödül verilmediğini sorunca 'Kıyafetleriniz okul yönetmeliğine uygun olmadığı için size törende ödül verilmedi' dedi.

Bunun üzerine Demir gözyaşlarını tutamazken diğer başörtülü öğrenciler, yakınları ve müdür arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce olay polise haber verildi. Hem okul müdürü, hem öğrenciler ve aileleri birbirinden şikayetçi oldu.
BU ANA 1 YILDIR HAZIRLANIYORDUM

En mutlu gününde gözyaşlarına boğulduğunu anlatan Demir, 'Ben bu ana 1 yıldır hazırlanıyordum ama müdür bugünü yaşamama izin vermedi. Arkadaşlarımda bende mağdur edildik. Müdür bize yönetmeliğe aykırı giyindiğimiz için belge vermemiş, kürsüye çıkmamıza izin vermemiş. balikligol.com




2288 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası