• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam148
Toplam Ziyaret12902492

ÖĞRENCİ SERGİSİ

 

     Viranşehir Hadi Kutlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri yıl sonu sergisi açtı. Açılışı İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Aladdin Milli ile Mehmet Tepeli yaptı. Viranşehir Hadi Kutlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri yıl sonu sergisi açtı.

     Giyim üretim teknolojisi, çocuk gelişimi ve eğitimi, bilişim teknolojileri ile uygulama sınıfı öğrencilerinin yaptığı tüm malzemeler sergiyi gezenler tarafından hayranlıkla izlendi. Okul müdürü Ali Can Halefoğlu, giyim üretim teknolojileri, bilişim teknolojileri ve uygulama sınıfı olmak üzere 3 ayrı bölümde okuyan 600 öğrencinin el emeğinin bulunduğunu belirterek, hafta sonlarında ve akşam saatlerinde dışarıdan gelen annelerin de okulda annelik eğitimini aldıklarını söyledi.

     Okul bahçelerinde bulunan yurtta 140 öğrencinin kaldığını ifade eden Halefoğlu, "Öğretmen ve öğrencilerimiz bir ayı aşkın bir zamandır sergi için hazırlık yaptılar. Kızlarımız tüm maharetlerini sergileyerek böyle güzel bir sergiyi meydana getirdiler. Okulumuzda mezun olan öğrenciler bir meslek sahibi oluyor. Ailesinin ekonomisine katkıda bulunmak için iş yeri açabiliyor. İsteyen öğrencilerimiz de üniversite hayatına devam edebilirler. Sergiye katkılarından dolayı tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

     Okulun çocuk gelişimi öğretmenlerinden Emine Özer, bölümlerinde 200 öğrencinin eğitim gördüğünü belirtti. Özer, serginin eğitici oyuncaklar, kostüm, marakaslar, tefler, ziller ve gorivan oyuncaklardan oluştuğunu söyledi. Özer, her öğrencinin kendi kabiliyetine göre farklı oyuncaklar ürettiğini ve sergilediğini kaydetti.bizimgazete63.com   06.06.2012



2610 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası