• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam183
Toplam Ziyaret12902527

BAKAN DİNÇER AÇIKLADI

 

        Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bugünkü memur eylemine katılan öğretmenler hakkında yasal bir işlem yapmayacaklarını bildirerek, ''Çünkü bir tepki mahiyetinde, dikkat çekmek mahiyetinde, sadece öğretmenlerin değil, tüm devlet memurlarının yaptığı bir uygulamaydı'' dedi.


       Dinçer, İstanbul Sanayi Odasındaki (İSO) programı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

      ''Bugün memurlar eylemdeydi. Derse girmeyen öğretmenler oldu. Bu öğretmenler hakkında yasal bir işlem yapılacak mı?'' sorusu üzerine Dinçer, şunları söyledi:

     ''Öğretmenler hakkında yasal bir işlem yapmayacağız. Çünkü bir tepki mahiyetinde, dikkat çekmek mahiyetinde, sadece öğretmenlerin değil, tüm devlet memurlarının yaptığı bir uygulamaydı. Ancak üzüldüğümü ifade etmek istiyorum. Çünkü çocuklarımız, öğretmenlerimize emanet ve onların eğitilmesi için biz çaba sarf ediyoruz. Öğretmenlerimiz, hak arama konusunda ne kadar haklıysalar, sorumluluklarını icra etmek konusunda da o kadar hassas olmalılar. Bu açıdan bakıldığında, ben eğitimin aksamasına üzüldüm. Ama herhangi bir işlem yapmayacağım, bu genel bir uygulama olduğu için. Bunun meşru bir zeminde gittiğini düşünüyorum, dolayısıyla olumsuz bir değerlendirmem olmayacak.''

     Dinçer, ilköğretim ve ortaöğretim İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerinin kaldırılıp kaldırılmayacağı konusundaki soru önergesine ilişkin bir soruya, ''Ortada hiçbir şey yokken, herhangi bir çalışma, değerlendirme, konuyla ilgili bilgi yokken, buna benzer konuların gündeme getirilip, taşınması ve tartışma mevzu yapılması hiç doğru bir şey değil. Bizim böyle bir hazırlığımız yok. Böyle bir bilginin nereden çıktığını da bilmiyorum. Dolayısıyla konuyla ilgili tartışmaları anlamsız buluyorum'' yanıtını verdi.

      ''5-6-7 yaşındaki çocuklar bu yıl aynı sınıfta mı olacak?'' sorusuna Dinçer, ''Bu sorunun cevabı için içerideki konuşmayı dinlemek zorunda kalacaksınız'' karşılığını verdi.

      Dinçer, çocuklarını okula göndermeye ailelere ceza kesilmesi konusunda, ''Eğitim zorunlu hale geldikten sonra eğitime çocuğunu göndermeye aileler için bundan önce uygulanan idari tedbirler ne ise onlar uygulamaya devam edecek. Herhangi bir değişiklik olmadı ki o konularda. Bu açıdan bakıldığında bilinmesi gereken gerçek; 12 yıllık eğitim zorunludur, 66'ncı aydan sonra eğitim başlar ve 12'inci yıl sonunda biter. Bütün bu zorunlu süreç için aileler çocuklarını eğitmek durumundadırlar ve bununla ilgili gerekli hassasiyeti onlar gösterecekler, biz de görevlerimizi yapacağız'' dedi.   HABER7.COM  23.05.2012


1495 kez okundu

Yorumlar

EVhamlı     25/05/2012 12:34

kız meslek lisesinde binbir fırıldak çevirerek gözlüğünün arkasına saklanan evhamlı bey elinden birşey gelmez
Misafir - antiemperyal

İşgüzarlar     23/05/2012 23:50

Sayın bakanımızı olumlu yaklaşımından dolayı tebrik ediyorum. Ama Viranşehir'de kraldan çok kralcılık yapıp greve katılan öğretmen ve yöneticilere sorşturma açmakla tehdihdit eden işgüzarları da kınıyorum. Örnek:Kız meslek lisesi.Doğru olup olmadığını lütfen açıklasınlar.
Misafir - Öğretmen

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
Site Haritası