• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam537
Toplam Ziyaret12913145

BÜYÜK BAŞARI

 

      Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Penceremden Düşler' adlı resim şiir ve öykü yarışmasının ödülleri dağıtıldı.

      TPAO'nun kuruluşunun 57. yıl dönümü nedeniyle bu yıl 4.sü düzenlenen yarışmalara Diyarbakır, Şanlıurfa, Malatya, Kahramanmaraş ve Adıyaman'dan çok sayıda yarışmacı katıldı. Bölgesel olarak düzenlenen yarışmalar ilköğretim ikinci kademe, ortaöğretim ve büyükler kategorisinde gerçekleştirildi. Değerlendirme komisyonu tarafından yapılan değerlendirmelerin sonunda ödül töreni düzenlendi. TPAO Bölge Müdürlüğü salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Vali Ramazan Sodan, TPAO Genel Müdürü Mehmet Uysal, Jandarma Garnizon Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, TPAO Bölge Müdür Yardımcısı Yurdal Öztaş, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz, Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Halil Murat Demir ve il ve ilçelerden çok sayıda kişi katıldı.

      Adıyaman Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müziği eşliğinde yenilen yemeğin ardından programın açılış konuşmasını TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Halil Murat Demir yaptı. Halil Murat Demir, TPAO'nun hakkında bilgilendirme yaparak, "Bu yarışmanın temel amacı, 1954 yılından beri faaliyet gösteren bölge insanı ile diyalogları olan ve onların yardım ve destekleriyle faaliyetlerini aksatmadan yürütülen TPAO ile yöre insanlarını farklı platformda buluşturarak sevgi bağlarını kuvvetlendirmek ve bölgemizin kültürel gelişimine katkıda bulunmaktır" dedi.

       İlköğretim okullar arasında şiir dalında;  bölge 1. Si olan Viranşehir Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Şerife AYTİMUR  ödülünü Şanlıurfa İl Milli eğitim Müdürü Ahmet PALA dan aldı. Ödül olarak 3 adet cumhuriyet altını ve plaket aldı. Okulumuza da teşekkür belgesi ve kitap setti hediye edildi. 22.05.2012



2481 kez okundu

Yorumlar

tebrikler     24/05/2012 08:29

tebrikler mustafa kemal i.ö.o müdür yardımcılarını tebrik ediyorum. öğrencimize de tebrik ediyor. başarının devamını diliyorum.
Misafir - kema

RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası