• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam451
Toplam Ziyaret12912291

Hırsızlara Dikkat

 

       Daha önce A.K. adlı bir vatandaşımızın arabasının evinin önünden çalındığını haber olarak kamuoyuna duyuran Bizim Gazete bu haberimizin ardından L.Ü. adlı vatandaşımızın da arabasının gece evinin önünden çalınmasıyla bu konuda kamuoyunun dikkatini çekiyor. L.Ü. adlı vatandaşımız geçen Cumartesi günü evinin önüne park ettiği arabasını sabah 7 civarlarında yerinde bulamayınca büyük şok ve şaşkınlık yaşadı. L.Ü. adlı vatandaşımızın arabası kimliği belirsiz kişi veya kişilerce evinin önünden çalınmıştı. Durumu hemen polise bildiren vatandaşımız ‘’Ben gece evime gelip her zaman ki gibi arabamı ikamet ettiğim binanın bodrum katına park ettim. Arabam Megane marka 2006 model otomatik kilitli bir arabadır. Dolayısıyla arabamın anahtar kısmı mevcut değildir. Bu işi yapanlar profesyonel hırsızlar olduğunu tahmin ediyorum. Benim arabamı çalacak hırsızın acemi olduğunu sanmıyorum. Şimdi hem halkımızı bu konuda uyarmak hem de görevlilerin bu hırsızlık olayına duyarlılık göstermelerini bekliyorum’’dedi.

    ÇÖZÜM MOBESE’DE: Bir süredir kamuoyun da bilgisi dahilinde olan mobese cihazlarının bir an önce devreye girip bu tür hırsızlıkların önüne geçilmesi için gereken çalışmanın sonlandırılması bekleniyor. Polisin özellikle hırsızlık olaylarının önüne geçebilmesi için mobese cihazlarını bir an önce devreye koyması gerekiyor. Bu hem dükkan ve ev hırsızlığı için hem de araç hırsızlığı için hayati bir önem taşıyor.

    VANDAŞLARDA GİZLİ KAMERA YERLEŞTİRSİN: Özellikle dükkan ve ev hırsızlıklarının önüne geçilebilmesi için vatandaşların da gerekli hassasiyeti göstererek gizli kamera sistemi kurmaları gerekiyor. Bu sistemi kurarken özellikle kayıt cihazlarını da çok gizli bir yere monte etmeleri gerekiyor. Nitekim hırsız veya hırsızlar bir yeri soymadan önce gizli kamera kayıt cihazını önce ortadan kaldırıyor. Daha fazla vatandaşın canının yanmaması için mutlaka yetkililerin ve vatandaşların bu konuya gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekiyor.    bizimgazete63.com 21.05.2012



1791 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Hava Durumu
Saat
Site Haritası