• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam319
Toplam Ziyaret12909653

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

 

     Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a çıkışının, Cumhuriyet tarihinin başlangıcı olduğu gibi, millet için, ülke için, büyük bir geleceğe doğru atılan ilk adımdır. Aziz milletin, Atatürk'ün önderliğinde vatanın kurtarılması, gelecek nesillerin gurur duyacakları bir ülkede yaşaması için olağanüstü bir mücadelenin içine girmişlerdir.

     İstiklal Savaşı'nın ülke ve dünya tarihi açısından en önemli sonucunun, bağımsızlığın sağlanmasıyla birlikte, milli egemenliğe dayanan, evrensel değerleri benimsemiş modern bir devletin kurulmasıdır.

     Türkiye Cumhuriyeti'nin, millet iradesinin, hür ve müstakil yaşama azminin ortaya çıkardığı büyük bir eser olan 19 Mayıs'ta başlayan sürecin, Cumhuriyetin ilanının ardından, kapsamlı değişimler ve büyük reformlarla kesintisiz bir şekilde devam etmiştir.

    Gençlerimizi, ülkemizin en değerli hazinesi, yarınlarımızın teminatı olarak görüyoruz. Atatürk, Samsun'a çıktığı günü, Cumhuriyetimizin sonsuza kadar var olabilmesi için hem emanet, hem de bayram olarak gençlerimize armağan etmiştir.

    Türkiye'nin bugün, benimsediği hedefleri gerçekleştirme kararlılığıyla, istikrar içinde ilerlemesini sürdürdüğü, demokrasisi olgunlaşan, insan hak ve özgürlükleri alanında ciddi reformlar yapan, ekonomisi büyüyen, dünya sorunlarına ilgi gösteren uluslararası platformdaki aktif tutumuyla dikkat çeken ve fark yaratan kilit bir ülke konumuna gelmiştir.

   Dünya dengelerinin süratle değiştiği günümüzde, sağlam bir gelecek vizyonuyla yolumuza devam etmemiz, her zamankinden daha büyük önem taşımaktadır. Doğru hedefler saptamamız, önceliklerimizi doğru belirlememiz ve doğru politikalar oluşturarak uygulamamız gerekmektedir. Yarının daha demokratik, güçlü ve müreffeh Türkiye'sini inşa etmek konusunda en önemli avantajımızı sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusumuz oluşturmaktadır.

    Sevgili gençler; sizden önceki nesiller inançla çalışarak sizlere büyük bir miras bırakmışlardır. Milletimizin umut kaynağı sizlerin, bunun anlam ve öneminin idraki içinde olduğunuzdan şüphe duymuyorum. Başarı için en önemli kriter şüphesiz, kendinize güvenmek ve çok çalışmaktır. Bununla birlikte, kendinizi sınırlamadan daima büyük düşünmelisiniz. Dışa, yeniliklere ve değişimlere açık olmalısınız. Küreselleşen dünyanın gittiği istikameti doğru anlayabilmek için, bilgiyi aramalı, araştırmalı, daha çok okumalısınız.

    Diğer taraftan, ülkemizin gücüne ve büyüklüğüne inanmanız, enerjinizi ve zamanınızı doğru yönde seferber etmeniz de gerekmektedir. Geleceğin devlet yöneticileri, siyasetçileri, eğitimcileri, bilim adamları, sanatçıları ve diğer meslek temsilcileri olarak ülkemizi, bilimde, fende, ekonomide, uluslararası ilişkilerde, kültür ve sanatta, eğitimde, sporda elde edeceğiniz başarılarla taçlandıracağınıza yürekten inanıyorum.

    Bu duygu ve düşüncelerle, Kurtuluş Savaşı’nın kahramanları olan başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, siz sevgili gençlerimizin Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram’nı kutluyorum.  18.05.2012

 

 

 



1470 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
Hava Durumu
Saat
Site Haritası