• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam395
Toplam Ziyaret12910366

KARAKEÇİLİ ŞENLİKLERİNE KATILDI

 

      Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Siverek’in Karakeçili Köyü’nde 14’cüsü gerçekleştirilen Karakeçili Kültür Şenliği etkinliklerine katıldı.

      Siverek Kaymakamlığı tarafından organize edilen şenliğin ikinci gün etkinlikleri için Karakeçili Köyü’ne gelen Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Milletvekilleri Kasım Gürpınar, Seyit Eyüpoğlu, Mahmut Kaçar ve Mehmet Akyürek’i, Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ile Belediye Başkanı Ali Murat Bucak karşıladı.

       Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, milletvekilleri ile birlikte şenliğe vatandaşların coşkusuna ortak olmak için geldiklerini söyleyerek, “Sevincinizi paylaşmak için buraya geldik. Ekmeğimizi, suyumuzu, paylaşmak için buraya geldik. Hepimiz aynı toprağın insanıyız, aynı bayrağın altında ebediyen yaşayacağız, inşallah bu kültür bu birlik 10 yıl içerisinde kan ve gözyaşının olmadığı, her yerin şenlendiği Büyük Türkiye'yi müjdeliyor, Allah bu topraklarda kin ve kederi uzaklaştırsın, insanca yaşamayı nasip etsin, bunun için buradayız” dedi

       Mahmut Kaçar ve Seyit Eyüpoğlu’nun da birer konuşma yaptığı şenliklerde kürsüye çıkan  Kasım Gülpınar ise, amaçlarının bölgeye hizmet olduğunu hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan herkese hizmet ettiklerini ve amaçlarının bölge insanının sosyal refahını yükseltmek olduğunu ifade etti.

      Öte yandan, geleneksel Karakeçili Kültür Şenlikleri kapsamında Kadir İpek şenliğe gelen vatandaşlar için bir konser verdi. 13.05.2012

 

              REKLAM

 

 



1490 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
Site Haritası