• https://www.facebook.com/Viran%C5%9Fehir-Bizim-Gazete-1269353489770245
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05336770791
  • https://twitter.com/bizimgazete63
  • https://z-p15.www.instagram.com/viransehirbizimgazete63/
  • https://www.youtube.com/channel/UC_BshBmcwBr1dd-R9Obx0ag
Üyelik Girişi
TAZİYELER

TAZİYELER:



 

 

Nöbetçi Eczaneler

Perşembe


 

  

Cuma

 

 

Cumartesi

 

 

Pazar

 

 

Pazartesi

 

 

Salı

 

 

Çarşamba


 


Nöbetçi Eczane Listesi Kaynağı: Ş.Urfa Eczacılar Odası
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam401
Toplam Ziyaret12913009

ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

 

        Bizi millet yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay annelerimize aittir. Dünyanın neresinde olursa olsun, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm annelerin yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayatlara ışık tutmaktadırlar.

Annelik Bir Makamdır

Annelerimiz geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır

        Akılla duygunun, heyecanla sağduyunun, yılgınlıkla azmin arasında yaşanacak çatışma ve ikilemler; öncelikle annelerimizin yol gösterici ve hikmet yüklü nasihatleriyle aşılacaktır. Bunun yanı sıra hem maddi, hem de manevi hayatımızda annelerimizin yeri doldurulamaz. Bir ülkenin gerçekten mutlu ve huzurlu olabilmesinin yolu, annelerin yüreklerini kazanmaktan, annelerin yüzünü güldürmekten geçer. Annelerinin yürekleri huzurla dolu olan bir ülke, dünyanın en müreffeh ülkesidir. Bu şuurla yola çıkan bizler, annelerin daha mutlu, daha güler yüzlü olduğu bir Türkiye'yi inşa etmek için canla başla çalıştık ve Cenab-ı Allah izin verdiği müddetçe de çalışmaya devam edeceğiz. Yeter ki dünyanın en yüce varlıkları olan analarımız bize güvensin, inansınlar.

        Yaşadığımız müddetçe en değerli hazinemiz olarak ANNELERİMİZE  saygıyla ve büyük bir hürmetle yaklaşmamız en öncelikli manevi sorumluluklarımız arasında yer almalıdır. O yüzden annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır.

       Anneler Günü münasebetiyle çocuklarını genç yaşta vatan topraklarına emanet eden muhterem şehit analarına sabır niyaz ediyorum. Onlara Peygamber Efendimizin (SAV)’in şefaatine nail oldukları için sonsuz saygılarımı sunuyorum.

       Bu duygu ve düşüncelerle cennetle müjdelenen annelerimizi şükranla selamlıyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü'nü kutluyorum.  12.05.2012

                   REKLAM

 



 



1151 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
RESMİ İLANLAR
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Hava Durumu
Saat
Site Haritası